Prvi 735 pregleda 22. travnja 2021.

Četiri djevojke u finalu TikTok showa: Evo što su pripremile

Zoe Sarlija/PIXSELL

U petoj epizodi JoomBoos Videostara natjecale su se četiri finalistice koje su u novom zadatku trebale ujediniti snage i snimiti zajednički video, ali to nije teklo kako su zamislile. Provjerite kako su izgladile situaciju...

Mia Peternac, Stella Smajić, Jovana Ivanović i Sara Valentić finalistice su prvog regionalnog TikTok showa u kojem JoomBoos traži novu zvijezdu. Djevojke su dosad pokazale znanje i zašto ih se smatra mladim nadama domaće TikTok scene. Svaka od njih se razlikuje po stilu snimanja videa, što ih čini jedinstvenima.

Ovdje pogledajte video:

"Mislim da se ističem po tome što nemam jednu nišu po kojoj vodim svoj TikTok. Radim sve od skečeva, tranzicija i lip syncanja. Jedna sam od rijetkih koja spaja Kpop i Harry Potter trendove", otkrila nam je Sara.

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

Na snimanju nove epizode nije sve teklo prema planu, djevojke su dobile zajednički zadatak u kojem se trzavice naravno nisu mogle izbjeći. Nisu se mogle dogovoriti kako uklopiti svoja četiri stila u jedan video pa su se porječkale:

"Strpajte četiri žene u jednu prostoriju, dajte im 30 minuta za snimanje TikTok videa i uvjeti za svađu su osigurani. Vjerujem da smo sve širile tenzije", smatra Jovana.

Iz svađe proizašlo prijateljstvo?

Iako je na snimanju konflikt bio neizbježan, djevojke su uspjele izgladiti problem i pronaći rješenje. Rezultat su bila videa koja su im pohvalili mentori, ali i voditelji Nika Pavičić, Marco Cuccurin i Petra Dimić.

"Cure su stvarno super i jako smo se zbližile. Tako da su uz poslovni dio, nastala i nova prijateljstva. Ovo je bilo jedno jako nezaboravno i zanimljivo iskustvo kojeg ću se uvijek sjećati", rekla je Mia.

TikTok je ono što ih ispunjava i žele se time baviti

Mnogi kandidati i kandidatkinje uložili su veliki trud u ovom showu. Pokazali su koliko im znači ono što vole raditi i bili su spremni se svega odreći da postignu svoj cilj. Većina ima velike planove za budućnost i nadaju se da će se pozicionirati na tržištu. 

"Voljela bih da sve zbog čega sam se odrekla i sve što sam riskirala zbog TikToka ne bude uzalud", rekla je Stella koja je stigla u show iz njemačkog gradića Regensburga.

 | Autor: DavorPuklavec/Pixell DavorPuklavec/Pixell

Luciano Plazibat je u novoj epizodi voditeljsku palicu prepustio kolegama Niki i Marcu jer se priprema za Eurosong kao član plesnog tima Albine Grčić, ovogodišnje predstavnice Hrvatske u Rotterdamu.

Peta epizoda Videostara donosi mnogo iznenađenja i već smo na korak do mega finala u kojem ćemo saznati pobjednika, a samo jedan od dvoje kandidata iz ove epizode prolazi u veliko finale. Za titulu TikTok zvijezde bore se Mia Peternac, Jovana Ivanović, Sara Valentić i Stella Smajić. Pobjednik Videostara osvaja nagrade vrijedne čak 130.000 kuna, kao i pobjedničku statuu i titulu nove TikTok zvijezde!

 

videostar-faza3-socialmedia

Tvoja reakcija?