Prvi 457 pregleda 09. lipnja 2019.

Chrissy odgovorila fanu, a video malene Stormi viralan

kyliejenner/Instagram

Pronašli smo ti najvažnije baby vijesti iz svijeta

Chrissy Teigen poznata je po činjenici da nema dlake na jeziku. Ovog puta obratila se djevojci koja je na fotku nje i supruga Johna Legenda pitala je li Chrissy trudna. Nije ni slutila da će izazvati lavinu komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy joj je odgovorila: "Znam da nisi mislila biti nepristojna ali promisli dva puta prije nego ovakvo što pitaš. Postoje ljudi koji ne mogu imati djecu i ovakvo pitanje ih zaboli svaki put. Nisam trudna, ali bila bih sretna da jesam. Sretna sam i što nisam trudna."

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Chrissy joj je očitala lekciju pa je djevojka naposlijetku promijenila korisničko ime. Zasigurno nije mislila da će izazvati ovakve reakcije zato promisli dva puta prije nego nešto slično izjaviš!

 

Stormi je bila na snimanju i osvojila je svih!

Kylie Jenner je također na Instagramu sherala snimku preslatke Stormi sa snimanja. Osim što je bila preslatko odjevena, Stormi je osvojila svih pokušajima izgovaranja svog imena.

Fotografkinja je pitala može li izgovoriti Stormi kako bi dobila njenu pažnju, a rezultat je jednostavno preeeesladak! Uvjeri se i ti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A for effort baby 😫😫😍😍💗

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Princ Louis preslatko mahao na proslavi prabakinog rođendana

Kraljevska događanja mogu biti dosadna, osobito mladima, ali princ Louis je ukrao svu pažnju. Preslatki jednogodišnjak s balkona je mahao trupama i rastopio svih. Njegovi izrazi lica su neprocjenjivi.

Gotovo je. Istopili smo se od slatkoće.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    prekjut xd