Prvi 3672 pregleda 29. prosinca 2019.

Član kraljevske obitelji otkrio njihovu neobičnu tradiciju

kensingtonroyal / instagram

'Djeca imaju svoje male stolove u zasebnim sobama...'

Svi se sjećamo da smo kao klinci uvijek jeli za 'stolom za djecu' kad bi nam došli gosti ili smo mi išli nekome u goste, je li tako? Tako je. E pa, maleni princ George, princ Louis i princeza Charlotte, djeca princa Williama i Kate Middleton, znaju kako nam je, samo što oni ne jedu za posebnim stolom za djecu, već svatko jede u svojoj sobi. Da, dobro ste pročitali.

Mike Tindall, suprug kraljičine unuke Zare Phillips, u podcastu na JOE UK's House of Rugby otkrio je kako kraljevska djeca jedu u posebnim sobama i odvojena su od odraslih tijekom tradicionalnih blagdanskih ručkova s Kraljicom Elizabetom II., javlja Cosmopolitan.

'Mali stolovi u zasebnim sobama'

"Na ovakvim nas je ručkovima oko 70, ukupno je sedam stolova za sve nas, a djeca imaju svoje male stolove u zasebnim sobama. Ja sam sjedio za stolom s princom Charlesom. Bilo je lijepo, jako lijepo", objasnio je Mike. 

Hmm, zanimljivo i, moramo priznati, pomalo bizarno. Okej, jasno nam je da djeca sjede zasebno i odvojeni od odraslih, ali zašto svatko ima SVOJU SOBU? Možda nikad nećemo saznati...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com