Prvi 707 pregleda 11. studenoga 2021.

Coca-Cola je izbacila novu božićnu reklamu

Božićna atmosfera pomalo vlada, a to nam već potvrđuju i okićeni izlozi mnogih trgovina, božićne pjesme u radijskim eterima, ali i mnoge reklame koje nas podsjećaju na onu istinsku bit blagdana

Iako su trgovine već krcate božićnim asortimanom, njihovi izlozi se pretvaraju u božićne idile, a radijska postaja koja 0-24 pušta božićne pjesme već naveliko svira, još nam je nedostajao onaj 'touch' s kojim bi započela ona prava božićna groznica, a to je Coca-Colina božićna reklama. Pravi, istinski klasik!

No, budite bez brige, jer je reklama ugledala svjetlo dana, piše Ad Age i kao po običaju - ganut će vas do suza. Ovogodišnja reklama prikazuje dječaka koji se, pred Božić, sa svojom majkom doseljava u novu, pomalo sivu i turobnu zgradu. Naravno, atmosfera je sve samo ne vesela i svečana, ali dječak dolazi na ideju kako je popraviti. A što je naumio, pogledajte u nastavku.

POGLEDAJTE REKLAMU:

Koncept za ovu reklamu inspiriran je pandemijom u kojoj se nalazimo još od prošle godine te mnogim zajedničkim trenucima koje smo zbog nje morali propustiti i time nas ponovno podsjeća na onu istinsku bit blagdana. I Coca-Cola baš uvijek zna pogoditi u srž, slažete li se? 

Kako vam se sviđa njihova ovogodišnja blagdanska reklama?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?