Prvi 696 pregleda 11. studenoga 2020.

Coca-Cola opet rasplakala ljude blagdanskom reklamom

Pripremite maramice, sigurno ćete plakati...

Blagdanske reklame Coca-Cole već su postale svojevrsni klasik i svake ih godine željno iščekujemo, sa zanimanjem, jer silno želimo saznati što su nam ovoga puta pripremili. I da, ni ove godine nisu razočarali, javlja Miss7. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Priča ovosezonske reklame ide ovako nekako: Otac odlazi od kuće kako bi išao raditi na udaljenu vjetrenjaču, a nakon oproštaja, kći mu donosi pismo za Djeda Mraza. U jednom trenu otac shvati da je zaboravio odnijeti pismo u poštu te kreće u misiju da pismo preda onome kome ga je njegova curica namijenila. Prolazi kroz mećavu, oluju, brodolom i brojne neprilike - ovaj tata spreman je učiniti sve za svoje dijete. 

 | Autor:

Sam kraj je ono što će vas najviše dirnuti, a poruka koju ova reklama ponovno šalje vrlo je jednostavna i efektna. Nemojte se fokusirati na materijalno, skupi pokloni nisu sve. Ponekad je važno pokloniti one najmanje sitnice na koje najčešće zaboravimo - a to je vrijeme provedeno s našim najbližima!

 | Autor:

Nadamo se da ste pripremili maramice prije nego ste pogledali reklamu...

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bezobziranasve

    Možete li sad napraviti neke božićne kvizove?