Prvi 2704 pregleda 18. siječnja 2019.

10 urnebesnih memeova u kojima se svi prepoznajemo

croatian starter pack / facebook

Sigurno već pratite ovu stranicu na fejsu, ali ako ste propustili, evo najboljih fotki

Internet je dosta čarobno mjesto jer, osim važnih i korisnih stvari, ondje možemo naći i najveće gluposti koje postoje ikad. Ipak, baš te gluposti nam nekad najviše trebaju jer nas nasmiju i zabavljaju. Baš za to nam služi stranica 'Croatian starter packs' gdje na duhovit način, fotkama, oslikavaju što sve trebate da budete 'tipičan Hrvat/Hrvatica'. Ovo je 10 najboljih meme fotki sa stranice:

1. Blagdani na hrvatskim televizijama

2. Blagoslov kuća

3. Najveći hrvatski misteriji 

4. Problemi Hrvatica

5. Mame u Hrvata

6. Klapa starter pack

7. 'Još se ne bih udala'

8. Pokloni

9. Treba se osigurati na putu

10. Mirisni borići i ostala ekipa

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahaah ovo je sve