Prvi 646 pregleda 29. svibnja 2022.

Cure na TikToku pokazuju da su kilogrami samo broj!

happyfitkaite/screenshot/tiktok/canva

'Body positivity' trend već je široko rasprostranjen na društvenim mrežama, a u zadnje vrijeme se pojavio i na TikToku gdje mnoge djevojke žele pokazati kako broj koji nam pokazuje vaga nema veze s time kako se osjećamo u svom tijelu

TikTok više nije aplikacija na kojoj možemo pronaći samo viralne plesove ili neke zanimljive recepte nego je postao prava riznica sadržaja koji nam pomaže da se osjećamo bolje u svom tijelu. Naravno, riječ je o 'body positivity' videima. 

@happyfitkatie body positive fitness is where it’s at #bodypositivefitness #selflove #fitness #curvyfitness #gymconfidence #gymgirl #gymtok ♬ original sound - ALTÉGO

'Body positivity' trend može se protumačiti na različite načine pa su sada mnoge djevojke na TikToku počele dijeliti broj svojih kilograma kako bi pokazale da brojka na vagi ništa ne znači jer isti broj kilograma može izgledati drugačije od osobe do osobe ovisno o njihovoj visini i građi tijela, piše Her

@billieleannex #DayMeNightMe #InstaxChallenge ♬ original sound - billieleanne

Djevojke ovakva videa objavljuju pod hashtagovima #selflove, #bodypositivefitness i #curvyfitness, a osim toga da broj kilograma nema neko preveliko značenje, žele pokazati i da svatko može vježbati i brinuti o svom tijelu bez obzira na to koliko ima kilograma ili kako izgleda njihovo tijelo.

@sparklesandstrength Those #hourglassfigure ratios - and yes #celluliteisnormal #curvyfitness #builtnotbought ♬ sonido original - 𝐁𝐫𝐮𝐧𝐨.

Mnoge žene diljem svijeta iznimno hvale ovaj trend jer se, možda po prvi put, osjećaju zastupljeno na društvenim mrežama.

"Ovakvi videi i ove prekrasne žene su mi puno pomogle da prihvatim svoju težinu", "Jutros sam se osjećala jako loše zbog svog izgleda. Ali, vi ste tako lijepe i imate isti tip tijela kao ja i to me učinilo jako sretnom", samo su neki od lijepih i pozitivnih komentara na ovakav tip videa. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?