Prvi 2027 pregleda 21. kolovoza 2018.

Cure s velikim guzama pametnije su i zdravije

Stražnjica
Web

Koliko puta ti se dogodilo da bi izgubila živce u potrazi za savršenim trapericama s obzirom da ti zbog malo veće guze nijedan kroj nije odgovarao.

Ne brini radi toga jer unatoč poteškoćama koje možda imaš u shoppingu, portal Your tango nam je otkrio kako su djevojke s velikim stražnjicama dokazano pametnije i zdravije.

via GIPHY

Srećom u posljednjih nekoliko godina scenom poznatih i slavnih vladaju obline tako da su zvijezde poput Kim Kardashian, Nicki Minaj, Iggy Azalee i Jennifer Lopez posebno popularizirale velike guze i općenito zdrave tjelesne mjere.

 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Istraživanje provedeno nad 16 000 djevojaka na sveučilištu u Oxfordu došlo je do zanimljivih rezultata ispitujući s jedne strane djevojke s većim guzama, te one s nešto manjim.

Došli su do zaključka kako cure s velikim guzama imaju bolje izgrađen obrambeni tjelesni mehanizam tako da su otpornije na kronične bolesti.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI ME!

KVIZ: Isplaniraj dejt i saznaj gdje ćeš sresti ljubav života

3 komentar/a

Potato7

na videostar partiju 16.12. jej. nejdem na to a to znaci da nikad necu sresti ljubav mog zivota.. fml

LessiePotter

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com