Prvi 1385 pregleda 19. lipnja 2019.

Dalibor Petko povratio tijekom lude vožnje

24sata/YouTube

U novom serijalu na YouTube kanalu 24sata reli vozač Juraj Šebalj u autu luđački vozika naše zvijezde. U prvoj epizodi ugostio je Dalibora Petka koji je tijekom vožnje dva puta povratio

Voditelj Dalibor Petko je na karting stazi u Novome Marofu doživio jedan od najmučnijih trenutaka u svom životu. Za novi serijal na YouTube kanalu 24sata, Dalibora je 'luđački' u automobilu provozao jedan od najboljih hrvatskih vozača -  Juraj Šebalj.

 | Autor: 24sata/YouTube 24sata/YouTube "Šebalj, ne možeš malo brže voziti", naslađivao se Petko, a on mu se nakon toga opako zainatio. Nije prošlo ni trideset sekundi, a popularni voditelj ga je molio vrećicu za povraćanje.

Da će povratiti naslučivalo je Petkovo držanje za usta, a za par minuta je i podrignuo.

"Ljudi, upravo sam se podrignuo na suho", rekao je Petko nadajući se da će jučerašnju večeru zadržati u svojem organizmu.

Kao i sve zvijezde koje gostuju kod Šeblja i Petko je dobio svoj zadatak, nacrtati životinju po izboru na kartonu.  | Autor: 24sata/YouTube 24sata/YouTube No Petko to nije uspio dovršiti do kraja i molio je Šebalja da zaustavi auto. Povratio je sve što je jeo, i to dvaput!  | Autor: 24sata/YouTube 24sata/YouTube "Ti si jedini koji si kod mene u autu to uspio dvaput zaredom obaviti izvan automobila. Svaka ti čast", našalio se Šebalj.    

Mi Petku ne bismo bili u koži, a koga će sve Šebalj ugostiti u narednim epizodama pogledajte u serijalu 'Zvijezde vrište' koji izlazi svake srijede na YouTube kanalu 24sata. 

Ovako je 'vrištao' Dalibor Petko:

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makan

    ko bu poćistio većeru sa staze
  • mala_loodacha

    OMG HAHAHAHAHAHAH