Prvi 831 pregleda 08. siječnja 2019.

Danas bi mu bio 72. rođendan, a ovo su mu najveći hitovi

somebowie /instagram

David Bowie, legendarni glazbenik, glumac i persona koja je obilježila rock i pop scenu zadnjih 50-ak godina, danas bi proslavila 72. rođendan, a ovo su njegove najpoznatije pjesme koje moraš čuti

Voljeli rock, pop, soul, R&B ili bilo koji drugi žanr u kojem je ovaj genijalac stvarao, ili ne voljeli, za Davida Bowieja svi su čuli. Ovaj legendarni glazbenik i glumac preminuo je od teške bolesti 2016. godine, a da je živ, danas bi proslavio 72. rođendan i puhao 72. svijeću s rođendanske torte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Bowie, 1995, by Michael Lavine.

Objavu dijeli David Bowie News (@davidbowienews)

Likovi koje je utjelovio i glazba koju je stvarao, ipak, i nakon njegove smrti ostaju i ljudi ga se s veseljem sjećaju, a ovo je 10 njegovih pjesama koje morate čuti.

1. Space Oddity

2. Station to Station

3. Heroes

4. Starman

5. Under Pressure

6. Life on Mars?

7. Lazarus

8. Let's Dance

9. Ziggy Stardust

10. Ashes to Ashes

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Nisam baš slušala njega, ali poslušat ću