Prvi 3111 pregleda 02. veljače 2022.

Danas je 2.2.2022. godine, evo što ovaj broj znači!

Canva/Opinionstage

Danas je poseban dan koji se, uz još dva dana, neće jako dugo ponoviti. Riječ je o danu koji okuplja tri dvojke, a one same za sebe govore jedno - danas je dan koji vas vodi u dobrom smjeru...

Brojevi imaju veliku ulogu u astrologiji, numerologiji i spiritualnosti, a upravo je veljača u koju smo ušli vrijeme promjena i novi početaka. Ovaj mjesec je obilježen mladim Mjesecom u znaku vodenjaka, a drugi dan mjeseca (2.2.2022.) je prvi od posljednja tri "222 dana" ovog stoljeća, piše Miss7. 

Datumi 2.2., 20.2. i 22.2.2022. godine su posljednji dani koji u sebi imaju nekoliko dvojki, a upravo oni se mogu odraziti i na vaš život. Naime, slijed brojki 222 predstavlja anđeoski broj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Kish (@lalakish_)

Broj dva je energija dualnosti, partnerstva, veze i balansa i uz njega se veže kompromis, prihvaćanje, suosjećanje i harmonija. Kad se ovaj broj ponavlja u nekoliko sljedova, odnosno tripa puta, ovaj broj i njegova snaga se pojačava. Ovi brojevi predstavljaju vrijeme u kojemu ćemo pronaći ravnotežu i partnerstvo.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Kad vidiš ovaj datum u kojemu se dvojke ponavljaju, moraš znati da si na pravom putu i trebaš ga se držati i ne odstupati jer će te dovesti do cilja.

Ako se pripremaš na susret s posebnom osobom i vidiš tri dvojke, ne brini, sve će biti dobro, jer možda je ta osoba baš tvoja srodna duša. Svima je poznato da je duša prilikom stvaranja podijeljena na dva dijela, a upravo je ta dvojka ono presudno u ovom slučaju, govore astrolozi i numerolozi.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

No, možda nije riječ o ljubavnim odnosima, već je možda riječ o novom prijateljstvu koje te danas očekuje. Stoga, uloži trud u moguću vezu ili odnos koji ti je pred nosom, jer bi ona mogla uroditi nečim posebnijim nego što trenutno misliš...

 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?