Prvi 2166 pregleda 28. listopada 2018.

Danijela je jučer žiri 'Zvijezda' ostavila bez teksta

RTL

Danijela je za svog mentora odabrala Ninu Badrić, koju je zapravo i najviše htjela, a Grašo joj je rekao da će pravi mentor s njenim glasom moći još mnogo toga učiniti s tehničke strane

Jučer je na RTL-u prikazana još jedna epizoda showa Zvijezde, a posebnu pozornost sinoć je izazvala samozatajna 24-godišnjakinja Danijela Vidas s Raba.

 | Autor: RTL RTL

Naime, Danijela je slijepa i trenutno živi u Zagrebu gdje studira poslovnu ekonomiju i gdje je ranije išla u školu za slijepe i slabovidne, piše 24sata. Danijela se na pozornici predstavila pjesmom Mije Dimšić 'Život nije siv' i oduševila sve članove žirija koji su podigli svoje stolice. Jacquesu Houdeku su se posebno svidjeli visoki dijelovi koje je Danijela otpjevala, a Tonči Huljić se čak na kraju nastupa spustio na pozornicu kako bi je zagrlio i čestitao na izvedbi. 

Za mentora je odabrala Ninu Badrić

Danijela je za svog mentora odabrala Ninu Badrić, koju je i od početka htjela, a Nina je rekla da će joj biti čast mentorirati je u ovoj pustolovini. Danijela je pokazala talent i prekrasan glas, a Petar Grašo joj je rekao da će u rukama dobrog i stručnog mentora svoj glas doraditi do savršenstva. 

Na kraju je izjavila kako ne želi nositi crne naočale jer želi pokazati da je jednaka kao i svi ostali i da se može i sama našminkati, a na njenu hrabrost i veliko srce svi su članovi žirija ostali dirnuti. Andrea Andrassy je čak i zaplakala.

 

Odabrani su finalisti novog Videostara! Pogledaj treću epizodu i saznaj koga su mentori uzeli u svoje timove!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve