Prvi 613 pregleda 12. siječnja 2021.

Pronašao volonterku koja mu je skuhala kavu nakon potresa

Valentina Badanjak Pintarić/Facebook, 24sata

Nakon samo jedne objave na Facebooku, vijest o volonterima iz Majskih Poljana postala je viralna. Nakon 13 sati potrage za djevojkom koja mu je skuhala kavu, volonter joj sad barem zna ime

Prije nekoliko sati objavljena je molba za potragom volonterke iz Majskih Poljana. Naime ona je volonteru koji je s njom pomagao u potresom zahvaćenom mjestu, skuhala kavu i rekla mu da odmori. On je njezinu ljubaznost zapamtio i htio ju je pronaći, piše 24sata. U tome mu je pomogla Valentina Badnjak Pintarić podijelivši priču na Facebooku. Djevojka iz Nina je pronađena!

Edit: bili ste super brzi! Što je sila koja klade valja!!!??? Narod!!! Bravo ljudi. Luca je locirana! Sve ostalo nije...

Objavljuje Valentina Badanjak PintarićPonedjeljak, 11. siječnja 2021.

"Zna li itko ovu djevojku u sredini, plavušu sa crvenim šalom? Ne znamo joj ni ime! Vjerojatno je volonterka iz Nina! Ako imate koga u Ninu, molim pitajte! Pitam za jednog predanog volontera koji je danima u Majskoj poljani na terenu, a ona mu je u srijedu navečer skuhala kavu koju pamti; nakon potresa oko 18 sati mu je uzela metlu iz ruke jer je to "ženski posao" i poslala ga da u miru završi kavu koju je sačuvao od potresa...a zatim je nestala... Čudno je to, ali ja mogu razumjeti. Ljudi se zavole i za manje od savršene kave. Pomozite!", napisala je Badanjak Pintarić. 

Možda te zanima... Prva beba ove godine rođena je u Sisku, obitelj je iz Petrinje!

Valentina je objavila da je djevojka pronađena:

"Bili ste super brzi! Što je sila koja klade valja-narod! Bravo ljudi. Luca je locirana! Sve ostalo nije naša stvar. Neka im Bog da sreće i zdravlja! Hvala svima na pomoći!", napisala je.

Ubrzo su krenuli komentari o njenom mogućem identitetu, a objava je masovno podijeljena u nekoliko grupa. U komentarima je objavljeno da je djevojka zaista iz Nina te da se navodno zove Lucija Šalov. 

Tvoja reakcija?