Prvi 1563 pregleda 07. studenoga 2018.

Neočekivana je: Demi objavila prvu fotku nakon predoziranja

demilovato/Instagram

Pjevačica je ovog ljeta završila u bolnici zbog predoziranja, a ovo je prva njezina fotka koju je objavila na Instagramu u tom periodu

Demi Lovato objavila je svoju prvu fotografiju na Instagramu nakon što je, zbog predoziranja, ovog ljeta završila na liječenju, piše Cosmopolitan. Fotka je, tvrde mnogi, dosta neočekivana, ali genijalna.

Naime, Demi je objavila fotku sebe kako glasa na američkim midterms izborima i ispod fotke napisala: "Neopisivo sam zahvalna što mogu biti kod kuće u vrijeme kad glasamo. Jedan glas stvarno može napraviti razliku i zato dajte da se vaš glas čuje. A sad izađite i glasajte!"

Njezina poruka je vrlo jasna

Iako nije prva slavna osoba koja je ljude odlučila potaknuti na glasanje, njezina je poruka vrlo jasna i, ustvari, vrlo moćna i definitivno je, barem u nekom manjem postotku, utjecala na mišljenje i postupke njezinih obožavatelja.

Podsjetimo, mlada je pjevačica ranije ove godine hospitalizirana zbog predoziranja, a zadnjih je 90 dana provela na liječenju u bolnici. I sama je izjavila kako se zaista osjeća bolje te da se "nastavlja boriti" za sebe, a njezina obitelj na cijelom joj je ovom putu najveća podrška.

 

Poslušajte novi hit legende hrvatskog repa, Stoke:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve