Prvi 1167 pregleda 06. svibnja 2019.

Dennisu izletjelo da se BiBi Andy dopisuje s nekim novim?

andreafabricc@instagram

Što se dogodi na putovanju, ostaje na putovanju?

Kao što smo već pisali, Dennis Domian i BiBi Andy uživaju u Londonu ovih dana. Da, Dennis je preživio let i izgleda kako je za sad sve u redu, osim što su se putem Instagram storyja požalili kako je naporno istovremeno snimati za vlog, Instagram i istinski uživati u razgledavanju grada. No, ono što nam je itekako 'zapelo za uši' je nešto što je Dennis izjavio u istom storyju:

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

"Wow, wow... Toliko svega! Di je BiBi!? Gubi se... Teško je koordinirati i vlog i Instagram i sve... Jel tako? I dopisivati se s khm...", izjavio je Dennis značajnim tonom pritom mislivši na Bibi. Opa! Šteta što je u tom trenutku prestao snimati ovaj story pa je to sve što znamo. No, prilično je jasno kako se Bibi dopisuje s nekim novim. Drago nam je to čuti, a nadamo se i kako ćemo ubrzo saznati više detalja. 

Susreli se sa starim prijateljem i uživali u Disney trgovini

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

BiBi i Dennis uspjeli su se naći i sa svojim starima prijateljem, youtuberom s londonskom adresom, Joshuom Cirjakom, a ne znamo je li ih je više oduševio ovaj susret ili odlazak u Disney trgovinu.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

"Ovo je za Bibi raj", rekao je Dennis dok je ona već bila u 'svom svijetu'. Cool, zar ne?

Iz Londona do Barcelone

Bibi i Dennis nisu jedini youtuberi koji su trenutno na putu. Možda ste već primijetili kako su i naš The Sikrt i 10ficho odletjeli u Barcelonu, Španjolsku. 10ficho je priznao kako mu je ovo prvi put u avionu te su pokazali kako sve izgleda iz zraka:

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

I oni su sretno stigli, a The Sikrt je jedva čekao vidjeti more i plažu te je izjavio kako jedva čeka jutro. Izgleda da će se okupati bez obzira na temperaturu. Brrr! Mi jedva čekamo vidjeti kako će to proći.

Svima želimo super provod i što više odličnih dogodovština!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaaaa!