Prvi 370 pregleda 02. lipnja 2022.

Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber

POOL/REUTERS/PIXSELL

Presuda je pročitana na sudu u Fairfaxu u Virginiji sinoć oko 21 sat po europskom vremenu. Johnny se nije pojavio na čitanju presude zbog poslovnih obaveza zbog koji se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a Amber je saslušala odluku vijeća s kojom se nikako nije složila

Sapunici zvanoj Amber Heard vs Johnny Depp došao je kraj. Nakon 14 sati vijećanja, porota je donijela jednoglasnu odluku i odlučila u korist Johnnyja Deppa u njegovoj tužbi da je kleveta to što ga je Amber Heard nazvala seksualnim zlostavljačem. No, iako je Johnny izvukao deblji kraj, Amber je dobila jednu protutužbu i 2 milijuna dolara zbog toga što je Johnny optužio Amber i njezine prijatelje da su smislili priču za policajce pod vodstvom njezina odvjetnika i publicista, piše Her.

Depp je tužio bivšu supruga za klevetu i tražio 50 milijuna dolara zbog članka iz 2018. koji je napisala za The Washington Post u kojem je sebe opisala kao 'javnu osobu koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje'. Heard je na Johnnyjevu tužbu od 50 milijuna dolara podnijela protutužbu od 100 milijuna dolara zbog izjava koje je Deppov odvjetnik dao o njezinim tvrdnjama o zlostavljanju.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila priopćenje u kojem je izrazila duboko razočarenje o odluci suda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Tako je napisala: 

"Nemam riječi za razočarenje koje trenutno osjećam. Srce mi je slomljeno na činjenicu da se tolika količina dokaza nije mogla oduprijeti utjecaju, moći i snazi mog bivšeg supruga. Još više sam razočarana u to što ova presuda znači za sve žene. Njome se vraćamo natrag kad su izjave žena bile poklapane."

Zvijezda 'Pirata s Kariba' je viđena kako nakon vijesti o presudi napušta pub u Newcastleu.

@skynews #JohnnyDepp was spotted leaving a pub in #Newcastle just before the conclusion of his legal battle with his former wife #AmberHeard ♬ original sound - Sky News

Glumica i glumac upoznali su se 2009., a bili su u braku od 2015. do 2016. godine. Suđenje za klevetu traje od travnja, a porotnici su saslušali ukupno više od 100 sati svjedočenja. Čuli su desetke svjedoka, uključujući i svjedočenja Johnnyja i Amber. 

Tvoja reakcija?