Prvi 263 pregleda 25. rujna 2023.

Dijeli svoju jesensku vibru s novim HONOR 90 mobitelom

PR

Stigla je jesen koja nam donosi nove mogućnosti za stvaranje jedinstvenih uspomena koje ćeš zauvijek pamtiti. Zajedno ćemo istražiti kako možemo učiniti ove trenutke cool i autentičnim.

Jesenska moda je neizostavan dio

Jesenska moda nevjerojatno je cool, zar ne? Od udobnih džempera i trendy jakni do šarenih šešira i čarapa, imaš mnogo mogućnosti za izražavanje stila i širenje jesenske vibre. S HONOR 90 pametnim telefonom u ruci, tvoj modni izričaj može postati još snažniji i autentičniji. Stopi se s gradskim bojama, ulovi jesensku čaroliju, a sjećanja spremi zauvijek u svoj novi HONOR 90 koji ima 256 GB prostora za pohranu uz 8 GB RAM-a.

 | Autor: PR PR

Boje koje oduzimaju dah

Jesen je vrijeme kada grad postaje prava inspiracija za kreativne ideje koje možeš zauvijek zabilježiti upravo HONOR 90 pametnim telefonom i podijeliti ih sa svojim prijateljima. Kamera s ultra jasnom rezolucijom od 200 MP i selfie kamera od 50 MP koja daje jako, jako dobre fotke, savršeno će zabilježiti nevjerojatne jesenske prirodne ljepote i nezaboravne trenutke koje dijeliš s ekipom. Nećeš vjerovati koliko će tvoje fotografije odisati živim jesenskim bojama, a svoju jesensku vibru možeš dodatno istaknuti uz pomoć različitih cool filtera i postavki kamere uz AI značajke koje dodatno poboljšavaju prikaz fotografija.

 | Autor: PR PR

Nezaboravni jesenski trenuci

Jesenski trenuci su jedinstveni i ne smiju se propustiti. Ispijanje vruće čokolade s prijateljima, šetnje po hrskavom lišću ili gledanje zalaska sunca na jezeru – trenuci su koje ćeš pamtiti zauvijek. HONOR 90 pametni telefon nije samo za fotografiranje, već i za stvaranje sjećanja. Uz izdržljivu bateriju od 5000 mAh3 imat ćeš dovoljno vremena za zabilježiti sve nezaboravne trenutke koje donosi jesen. Super brzo punjenje od 66 W omogućit će ti da u samo petnaestak minuta napuniš bateriju do 45%, a jednom maksimalno napunjen uređaj, pruža ti do 20 sati neprekidnog video streaminga. Savršeno za dijeljenje neprocjenjivih jesenskih trenutaka s prijateljima i najmilijima.

 | Autor: PR PR

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

Tvoja reakcija?