Prvi 322 pregleda 28. svibnja 2021.

Dino Petrić u novom spotu pleše sa zgodnom missicom

Dino Petrić na JoomBoosu je izbacio svoju novu pjesmu 'Desi se'. Njome, kaže, želi malo požuriti ljeto i ljetne zabave koje nam svima nedostaju. Spot je snimljen na plaži, a u spotu mu se pridružila i misteriozna djevojka

U pjesmu smo unijeli puno ljetne atmosfere i zvuk koji nas asocira na more, plažu, koktele, ljetne noći i dobru zabavu, govori Dino Petrić, koji je novi hit izbacio upravo na JoomBoosu. Htio je ovom pjesmom malo "požuriti ljeto", jer nam je svima već dosta kiše, hladnoće i zatvorenih prostora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dino nam je priznao da jedva čeka nastupe, ali da ga je ovo vrijeme izolacije naučilo da bude zahvalniji na svemu što ima. 

"Doslovno ne mogu dočekati nastupe i da sve opet krene u normalu. Mislim da nam je ovo vrijeme kad smo bili kao vezani pokazalo što zapravo znači kad imaš slobodu pa možda sad malo više cijenimo to što imamo. Osobno jedva čekam ljeto, koje će biti jako radno. Dat ćemo maksimum od sebe da ljudima pružimo lijepo iskustvo i da se požele vratiti na svaki moj koncert", govori.

Spot za ovu novu stvar su snimali na plaži, što ga je podsjetilo da je ljeto doslovno iza ugla, a njegova misteriozna djevojka iz spota je bivša miss earth Hrvatske, Nera Nikolić. 

"Njoj bih se posebno htio zahvaliti jer je bila fantastična na snimanju i pomogla mi je da se opustim. Nastojali smo da u spotu sve bude otkačeno i zabavno, čak smo i zaplesali. Pa možda neki od naših plesova postane TikTok hit, tko zna. Naravno, zahvalan sam i cijeloj ekipi Raay Musica koji su snimali i radili cijeli spot", govori Dino.

Ovu će stvar Dino izvoditi i na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama, a kako su pjesma i spot na kraju ispali možete pogledati i poslušati već sad ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu. Uz ovu pjesmu će vam biti lakše čekati ljeto!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?