Prvi 902 pregleda 21. veljače 2022.

Disney gradi čarobno selo u kojem možete ostati zauvijek

Canva/Opinionstage

Disneyland i slični Disneyjevi zabavni parkovi smatraju se najčarobnijim mjestima na zemlji u kojima mnogi požele ostati zauvijek. Uskoro će to biti i moguće. Doduše, ne u Disneylandu, ali u stambenim naseljima diljem Amerike koje Disney uskoro počinje graditi

Najveći fanovi Disneyja i čarolije koju ovaj brend pruža, uskoro će moći živjeti i zauvijek ostati u takvom ambijentu jer je Disney, u sklopu svog projekta 'Storyliving' najavio izgradnju stambenih zajednica diljem Amerike čiji planovi za izgradnju već sada djeluju nevjerojatno i čarobno, piše People.

Prvi projekt na redu za izgradnju bit će čarobno selo Cotino koje bi se trebalo prostirati na 618 hektara na samim granicama grada Rancho Mirage u kalifornijskoj dolini Coachella. Ova stambena zajednica trebala bi se sastojati od 1900 domova, hotela na plaži i ogromne otvorene za javnost.

Ovaj projekt nije ništa nalik Disneylandu i Disneyjevim zabavnim parkovima već će biti pravo mjesto u kojemu ljudi zaista mogu živjeti, ali će njihova realnost biti prožeta daškom čarolije. Da ovo mjesto uistinu treba biti posebno dokazuje i činjenica da je na tom mjestu gdje se planira izgradnja nekoć živio i sam Walt Disney.

“Ove dobro planirane zajednice imaju za cilj potaknuti stanovnike da stvore nova prijateljstva, prate svoje interese i ispišu sljedeće uzbudljivo poglavlje u svom životu”, stoji u Disneyjevom priopćenju.

Tko već pakira kofere? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?