Prvi 363 pregleda 27. travnja 2019.

Dođi u naš kutak na JoomBoos burger!

privatna arhiva, Canva

Danas je krenuo Chill & Grill, a JoomBoos ima svoj kutak na kojem možeš pronaći sav merch

Ova fina manifestacija ove se godine pozicionirala na Bundeku s još većom ponudom, kako jela tako i zabave. A JoomBoos se također odlučio okušati u pripremanju burgera pa obavezno navrati na degustaciju! Osim fine papice, u JoomBoos kutku moći ćeš pronaći sve što si oduvijek želio/ljela imati: JoomBoos majice, knjigu našeg The Sikrta ili SaamoPetree i, naravno, novi Videostar magazin u kojem te čeka pregršt iznenađenja.  

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

 | Autor:

'Pun mi je JoomBoos svega'

JoomBoos ima super cool majice s natpisom 'Pun mi je JoomBoos svega' koje možeš nabaviti u bijeloj ili crnoj boji u odgovarajućoj veličini, a evo kako izgledaju na našim youtuberima:

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Zakon, zar ne?

Papaj i druži se s JoomBoos ekipom

Posjetitelji će moći uživati u raznim kulinarskim natjecanjima, također inspirirani internacionalnim grillom. I da, ponosno najavljujemo jednu od kandidatkinja! Naime, naša youtuberica Gloria Berger upravo priprema burger u natjecateljskom showu, a time se pohvalila i na svom Instagram profilu:

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

Gloria je i više nego uzbuđena što je dio natjecateljskog dijela u kojem pripremata svoj omiljeni burger. No, kako kaže, to nije sve. Nakon natjecanja priprema i meet up, a oni koji najbrže pojedu njezine hamburgere dobiti će i JoomBoos nagrade!

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

Narednih nas dana čeka red odlične hrane u pripremi vrhunskih hrvatskih chefova koji će u Zagreb donijeti dašak egzotične hrane iz daleke Sjeverne i Južne Amerike, Azije, Afrike, te Europe. Dok će za red zabave bit će zaslužni TBF, Nipplepeople, Soulfingers i mnogi drugi.

Nadamo se da si već tamo, a ako slučajno nisi, sad znaš super način kako iskoristiti sljedeće dane! 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    toooop!