Prvi JoomBoos Videostar Show 584 pregleda 01. ožujka 2021.

Domaće zvijezde na TikToku: Zabavljaju tisuće obožavatelja

martinavuletić/lalana/instagram

Da je TikTok postao IT mjesto kad su društvene mreže u pitanju govori mnogo toga. Od činjenice da ga mjesečno posjećuje oko 680 milijuna ljudi, a ondje je trenutno aktivna čak 1,1 milijarda korisnika

TikToku, tom divu društvenih mreža, ne mogu odoljeti čak ni neke domaće zvijezde. Pjevačica Lana Jurčević je na TikToku, skečeve i plesove snimaju Luka Nižetić, Martina Vuletić, Valentina Walme, a odnedavno je zvijezda ondje postao čak i slavni Jole. Pjevač je snimio viralni TikTok ples sa svojom kćerkom, Ivom Čagalj, i oduševio sve. Ples njega i kćeri sad već ima gotovo 40 tisuća pregleda.  Nakon toga je izveo par TikTok izazova i s Daliborom Petkom u njegovoj 'Petkomaniji' na YouTube kanalu 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

"Mislim da je Jole bio bolji od mene u svim izazovima, pa tako i u TikTok plesovima", zaključio je Petko nakon što se suočio s pravim TikTok maherom. Ipak, mnogi njegovi fanovi misle kako njegova kćerka Iva i dalje puno bolje pleše od tate. 'Sorry Jole, ali kćer Iva ima bolje pokrete od tebe', komentar je jednog obožavatelja na njihovu koreografiju. Ivu na TikToku prati gotovo 70 tisuća ljudi, a njih oko 50 tisuća prati našu pjevačicu, Lanu Jurčević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Lana se na TikToku proslavila svojim humorističnim skečevima. U videima pokazuje svoje čudne navike, snima duete, pleše, pjeva i pokazuje svoje cool modne kombinacije, a dosad su joj ova videa donijela pola milijuna lajkova i mnogo više pregleda.

"Moje čudne navike su da, recimo, obožavam jesti sirovu hranu. Kad nosim smeće, uvijek imam najbolje outfite. Recimo, kućni ogrtač. Uvijek zaboravljam ključeve pa moram provaljivati u vlastiti stan. Kad bojim kosu na glavu redovito stavljam plastičnu vrećicu", objasnila je pjevačica. Taj video je dosad pogledalo oko 300 tisuća ljudi i mnogi su se pronašli u njezinim navikama.

Plesačica Martina Vuletić, koja je plesala na turneji sa Severinom, obožava TikTok, gdje već broji više od 120 tisuća pratitelja. Njezina videa često skupljaju i po milijun pregleda. Najčešće na TikToku pleše, što joj ne pada teško s obzirom na profesiju, a jedan od najgledanijih videa ikad na kanalu joj je popularni 'Oh na na na' plesni izazov.

"Taj video je prešao milijun pregleda u dan i pol, nisam mogla vjerovati. Video je cool i sve to, ali neke plesno kvalitetnije koreografije skupljaju manje pregleda. Možda bih trebala promijeniti smjer u kojem ide moja karijera", izjavila je svojedobno Martina za RTL. Taj ples je dosad skupio gotovo 2 milijuna pregleda, a brojka i dalje raste.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Ovi ljudi, ipak, od TikToka ne žive, već se ondje samo zabavljaju. No, u Hrvatskoj i regiji postoje brojne TikTok zvijezde koje ondje dobro zarađuju. Tako je domaća tiktokerica, Mirta Miler, nakon 2,4 milijuna pratitelja dala otkaz na poslu kako bi se posvetila samo snimanju, a Barbi Afrika do 2 milijuna pratitelja došla je radom, trudom i zalaganjem, unatoč kritikama koje je primala.

Njih dvije, kao i popularni TikTok par Uki Q i Sergej Pajić, sada su dio novog JoomBoos Videostar showa. Članovi su žirija i jedva čekaju s kandidatima podijeliti koji pametan savjet, a možda i recept za uspjeh na TikToku.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Ja ću biti iskrena prema svima, i pritom ne mislim da ću biti stroga. Samo mislim da je istina najbolji put do napretka", govori Mirta, a Barbi dodaje kako će uvažiti svačiji trud i ničije zalaganje neće omalovažavati, čak i ako joj nečiji stil inače nije prvi izbor za TikTok.

Prijave na show traju još manje od dva tjedna, do 12. ožujka, a prijaviti se možete na stranici; videostar.joomboos.hr. 'Jedino je pravilo da budete što luđi', poručuju iz JoomBoosa. Pa, budite što luđi i uključite se u borbu za nagrade vrijedne 130.000 kuna. A tu su i cool adidas tenisice za dvoje sretnika po odabiru voditelja, Luciana Plazibata i Petre Dimić. Prijavite se i ispričajte svoju TikTok priču!

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?