Tartar umak odlično se slaže i uz ribu i uz meso, a prejednostavan je za napraviti. Uživajte!
SASTOJCI
- majoneza 200 ml
- kiseli krastavci 6 kom
- kapare - ukiseljene 1 žlica
- češnjak 1 žličica
- sol
- svježe mljeveni crni papar
- listići svježeg peršina 1 žlica
- sok od limuna 2 žlica
- senf 1 žličica
POSTUPAK
- U posudi (najbolje staklenoj u kojoj ćeš kasnije i poslužiti tartar umak) pomiješati sastojke, piše miss7.
- Posoliti i popapriti po želji, te ako voliš malo kiselkastiji okus, dodaj žličicu tekućine od kiselih krastavaca.
- Posluži uz svoje omiljeno jelo koje inače jedeš s tartarom i to je to!
@finimini.podravka Ovo je navodno najbolji način za jesti ramen Noodlese prema internetu! Yaay or naay? 🤩🍜 #finimininoodles #finimini #viral #ramenhack ♬ original sound - Fini-Mini
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.