Prvi 8557 pregleda 18. prosinca 2018.

Doris Stanković: 'Već me neki uspoređuju s Kolindom'

Matija Habljak/PIXSELL

Uhvatili smo Doris u redakciji JoomBoosa da vidimo kako se osjeća sad nakon što su se dojmovi barem malo slegli

Prošla su dva dana od spektakularnog JoomBoos Videostar finala u Tvornici, a naša pobjednica, Doris Stanković, danas nam je bila u redakciji. Uhvatili smo je da je kratko pitamo kako se osjeća sad kad su se dojmovi lagano slegli, ali ona je još uvijek sva preuzbuđena i sve joj je kao u magli. 

"Predobro sam, osjećam se super, ali još uvijek ne vjerujem da se sve to dogodilo... Još sam pod pozitivnim šokom i malo mi je sve maglovito, ali jedva čekam da sad konačno počnemo snimati, da krenemo sa svim projektima koje spremamo i da se 2019. zarola", rekla nam je Doris i dodala kako je, nakon proglašenja, plakala od sreće sa sestrama i bratom. 

'Već me neki upoređuju s Kolindom'

 | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

"Mlađe sestre i brat su bili u publici kad su mi rekli da sam pobijedila i, naravno, plakali su. Kad sam se spustila k njima, plakala sam i ja. Mama i tata, nažalost, nisu mogli doći u Zagreb, ali su finale pratili live na YouTube-u. Mama je izgubila glas koliko je navijala, a sad su svi preponosni i presretni zbog mene", dodaje Doris, prva djevojka koja je ikad osvojila Videostar.

"Zbog te sam činjenice posebno ponosna jer će se to što sam prva Videostar pobjednica sigurno posebno pamtiti. Kao što će se kod nas pamtiti prva ženska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović, tako ću se pamtiti i ja kao prva 'Videostarka'", govori Doris kroz smijeh.

Meet up u Splitu

 | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Zarko Basic/PIXSELL

Doris sutra ima meet up u svom Splitu, u gradu u kojem živi već više od četiri godine i koji smatra svojim. Meet up počinje u 18 sati u Jocker Centru, a Doris jedva čeka fotkati se sa svim fanovima koji će je doći podržati.

"To je moj grad i naravno da jedva čekam upoznati sve koji dolaze. Mnogi su mi se na Instagramu već javili da dolaze, neki nažalost ne mogu jer imaju u školu, ali ja ću se potruditi fotkati i podružiti sa svima koji budu ondje", kaže Doris.

Uskoro ide na Eurotrip s Petrom

 | Autor:

Doris je kao pobjednica Videostara, osim ugovora s JoomBoosom u iznosu 100.000 kuna, osvojila i genijalan Eurotrip sa svojom mentoricom Saamo Petrom. I jedva čeka početak sljedeće godine da sa svojom mentoricom i prijateljicom ode na putovanje života. 

'Petra mi je super jer se ne ponaša kao da je rang iznad'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim ove ljude💜

Objavu dijeli Don't follow me,I'm lost too (@doris.stankovic)

"Bit će nam genijalno, sigurno, a usput ćemo i snimati. Bit će prankova, vlogova, ma svega. A i s Petrom sam se u ovom razdoblju stvarno sprijateljila i zbog toga mi je još više drago da idem baš s njom.

Najviše mi se kod nje sviđa to što se ne ponaša kao da je rang iznad, već se prema meni i prema ostalim kandidatima cijelo vrijeme ponašala kao da smo ravnopravni. Družila se s nama i izvan snimanja, skroz je chill i komunikativna i jednostavno je ne možeš ne voljeti", kaže Doris o svojoj mentorici.

Od Doris tek sad možemo očekivati ono najbolje, kaže, a kad se projekti konačno zarolaju i krenu realizirati, zavoljet ćemo je još više! Ona je spremna na JoomBoos YouTube avanturu... A vi?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awwwww Doris je najbolja <3