Prvi 675 pregleda 13. srpnja 2022.

Dostavljač mislio da viče na njega, a on je vikao na psa...

markp_tiktok/screenshot/canva

Prije nekoliko dana jedan TikToker je na svom profilu objavio video u kojemu je napisao kako se želi ispričati svom dostavljaču hrane jer je vikao na svoje pse, a dostavljač je mislio kako viče na njega. Priča je ubrzo dobila sretan kraj

TikToker Mark Polchleb na svom je profilu objavio video u kojemu je objasnio kako želi pronaći svog dostavljača hrane i ispričati mu se jer je u kući vikao na svoje pse, a dostavljač je pomislio kako Mark viče na njega. 

@markp_

Im genuinely losing sleep over this. He was so sweet and my dog is a menace 🥺

♬ original sound - fiona’s gf

"Možete to ostaviti pred vratima, molim vas", dostavljaču je rekao Mark koji je još bio u kući, ali je potom na svoje pse koji su lajali kraj njega zavikao 'Maknite se od otirača'. Dostavljač je shvatio kako je ta rečenica bila upućena njemu i počeo se zbunjeno odmicati od vrata i govoriti kako samo treba fotografirati narudžbu.

Mark je sve ovo kasnije vidio na snimkama s kamere kraj njegovih vrata i počeo je osjećati grižnju savjesti jer nije želio uvrijediti dostavljača pa se odmah javio restoranu za koji taj dostavljač radi i objasnio im cijelu situaciju.

@markp_ Replying to @userrrrrr1002 One step closer to closure with our sweet @DoorDash ♬ original sound - Mark Polchleb

U novom videu je otkrio kako je uspio saznati da se dostavljač zove Sami, a naglasio je i kako se nada da će on ili netko koga pozna vidjeti taj video kako bi ga mogao osobno upoznati, ispričati se i dati mu napojnicu. Naravno, situacija se, uz pomoć ekipe s interneta, brzo 'raspetljala' i Mark je uspio saznati i njegovu adresu. 

@markp_ Replying to @stylands ♬ original sound - Mark Polchleb

Mark je snimio još jedan 'update video' u kojemu možemo vidjeti kako je posjetio dostavljača u njegovom domu i dao mu napojnicu, a ispričao je i kako mu je bilo jako ugodno družiti se s njim i njegovom obitelji.

Također, naglasio je kako Sami radi posao dostavljača da bi prikupio novac kako bi mogao posjetiti svog sina u inozemstvu.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?