Prvi 1563 pregleda 21. siječnja 2019.

DRIFT STRAVE U ZAGREBU: Autom se zabio u publiku

screenshot

Portal 24sata piše o nesreći koja se dogodila na Radničkoj cesti, a na sreću, nikome nije ozbiljnije ugrožen život

U nedjelju je auto klub u nastajanju, Royal Performance Motorsport, održao susret na zagrebačkoj Radničkoj cesti gdje su ljudi iz cijele Hrvatske izložili svoje skupe i dorađene limene ljubimce, piše 24sataOndje su driftali i sve je bilo u najboljem redu - dok se nije dogodila nesreća!

POGLEDAJ VIDEO:

"Svi koji su se javili za drift morali su potpisati izjavu o preuzimanju sve odgovornosti. On je nije potpisao i bez dozvole je izašao na stazu. Precjenio se i izletio s poligona", ispričao je voditelj za 24sata. Udario je u gume, koje su bile postavljene uz stazu, betonski odbojnik i srušio dva muškarca i ženu na tlo. Odmah je dotrčala liječnica te dvije medicinske sestre. Okupljeni su ih podigli i nikom život nije bio ugrožen, javljaju novinari 24sata.

Više detalja o nesreći možete pratiti OVDJE.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :OOO