Prvi 788 pregleda 09. svibnja 2019.

Drogirana na zabavi: Cura prijavila poznatog youtubera?

jakepaul/Instagram

Policija istražuje optužbe na račun youtubera

Jedna djevojka upravo je podnijela prijavu policiji i rekla im da je bila drogirana na kućnom partyju slavnog youtubera Jakea Paula. Ona tvrdi kako se ne sjeća cijele večeri nakon što joj je, kako kaže, netko nešto stavio u piće, piše Seventeen.

Tulum je zapravo bila rođendanska proslava repera Desiignera koji je youtubera zamolio da mu u svojoj kući organizira proslavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

soo @lifeofdesiigner asked me to throw his bday at my house.. so we turned it into a movie..

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

Policija trenutno prikuplja dokaze, a Jakeovi odvjetnici su izjavili da optužbu shvaćaju vrlo ozbiljno.

Ovo nije prvi put da je youtuber pod ovako ozbiljnim optužbama. Njegovi su se susjedi dosad već mnogo puta požalili da im njegovi partyji život pretvaraju u pakao. No, ovo je sad mnogo, mnogo ozbiljnije...

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :OOO