Prvi 347 pregleda 15. travnja 2021.

Ekipa, hvala vam: JoomBoos ima 900 tisuća subscribera

Jej! JoomBoos YouTube kanal ostvario je nevjerojatan uspjeh, a u tome su mu pomogli vjerni fanovi koji svakodnevno prate videa i sveukupni rad našeg tima

JoomBoos ekipa, ima nas 900 tisuća u YouTube obitelji! Jeeej! To je nevjerojatan uspjeh koji ne bi bio moguć bez vas. Hvala vam!

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL, Josip Regovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL, Josip Regovic/PIXSELL

Jako smo ponosni, kako na sebe, tako i na vas, jer da nema naših vjernih pratitelja, to ne bi bilo moguće. Još nas 100 tisuća pratitelja dijeli od milijuna na YouTube kanalu, ali nećemo brojati jer ovaj uspjeh je nevjerojatan, a za to su zaslužni naši vjerni pratitelji kojima svakodnevno pružamo sadržaj koji vole.

Što trenutno gledamo?

Videostar show

 | Autor:

JoomBoos Videostar ovoga puta traži TikTok ZVIJEZDU! Top 8 najboljih prijava ulazi u sustav natjecanja te s prijavljenima snimamo show u trajanju 5 epizoda. U žiriju se nalaze poznati TikTokeri: Mimiermakeup, UkiQ, Sergej Pajić i Barbi Afrika. Uz njih su voditelji: Luciano Plazibat i Saamo Petraa! Nakon 4 epizode odabrat će se 4 finalista koji će se boriti za titulu najboljeg TikTokera u svibnju 2021. godine! Svakog četvrtka gledajte show i saznajte tko će osvojiti titulu!

Što trenutno čitamo?

JoomBoos magazin

 | Autor:

U novom, nikad zabavnijem i nikad bogatijem broju, čekaju vas naslovnice s trenutno najvećim TikTok zvijezdama u regiji, ali i šire, također i trenutnim članovima žirija JoomBoos Videostara. Donosimo vam ekskluzivne priče o njihovom djetinjstvu, uspjehu, ljubavi i svemu onome što vas sigurno oduvijek zanima! Uz hot covere, uz magazin svatko od vas dobiva i genijalne darove. I dok će neki uz svoj broj pronaći album Filipa i Zage, a drugi JoomBoos bilježnice, sve vas u magazinu čekaju TikTok kartice s potpisima Uki Q, Sergeja, Mimi i Barbi Afrike, 22 cool postera te quiz book s viralnim JoomBoos kvizovima znanja.

Što iščekujemo?

Pjesmu Barbi Afrike - Vozi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoomBoos (@joomboosyt)

Sutra na JoomBoos kanalu izlazi veliki hit poznate balkanske tiktokerice, Barbi Afrike. Njezinu pjesmu poslušajte sutra na JoomBoos kanalu u 12 sati!

Hvala vam i gledajmo se i dalje!
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lukalulu5

    Svaka cast🎉