Prvi 191 pregleda 14. travnja 2019.

Ekipu s Eurotripa u Berlinu dočekao najgori challenge

privatna arhiva, Canva

Osim što su morali prositi za novac, Berlinom su prošetali i u pidžamama

Peti grad po redu i sredina europske avanture. JommBoos youtuberi Petra, Gloria, Doris i Marco posjetili su Berlin. Prvo kad su sletili na njemačko tlo, potražili su gdje se može pojesti dobar kebab. I sva sreća pa je najbliža kebabdžinica od njihova hotela slovila kao jedna od najboljih.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

U Njemačkoj su imali zadatak pronaći Brandenburška vrata i ostatak Berlinskog zida, a to su uz pomoć lokalaca i vlastite snalažljivosti uspjeli vrlo brzo. Jedino što su prolaznici dio JoomBoss ekipe čudno gledali. Naime, Gloria i Marco odlučili su Berlinom prošetati u pidžamama.

"Kupili smo ih u gradu kojeg smo prethodno posjetili, u Amsterdamu. Zbog njih smo jedva prošli osiguranje na aerodromu jer u koferima više nismo imali mjesta pa smo ih u zadnji trenutak morali trpati u druge torbe. Vrijedilo je jer smo se drugi dan zbog njih urnebesno zabavili. Ja sam bila slon, a Marco vuk", - rekla je Gloria. Kod Brandenburških vrata morali su plesati i pjevati na te prikupiti dovoljno novca da Nijemce nahrane s njihovim poznatim kobasicama. I uspjeli su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With buraz @only_berger 🍺🇩🇪#ovajputglasam

Objavu dijeli Marco Cuccurin🐍 (@markomarkec3)

"Organizirali smo natjecanje između Nijemice i Nijemca kojima smo kupili jelo. Kobasice su smazali u sekundi, ali ipak, djevojka je bila brža. Ja sam naravno navijala za nju", - rekla je Doris. Youtuberi putuju u deset gradova Europske Unije kako bi potaknuli mlade da glasaju da izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. Serijal Eurotrip pratite na JoomBoos YouTube kanalu svake nedjelje od 11 sati. 

POGLEDAJ EPIZODU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    predobro!!