Prvi 877 pregleda 25. veljače 2020.

Ella rodila curicu: 'Charles je blaženi među ženama'

elladvornik/Instagram

Ella je djevojčicu Lumi Wren rodila 20. veljače, ali je tu informaciju čuvala od javnosti nekoliko dana...

Ella je, nakon par dana čuvanja tajne, na Instagramu objavila da je rodila curicu. Ona i Charles nazvali su je Lumi Wren i poručili: 'It's a wrap'. 

"Tata @charles_pearce nas je 'coprao' i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17 h, čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u @rodilistepodobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela ❤️ Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie", napisala je Ella, a zatim je objavila fotku s Charlesom, dok je još imala trbuščić, i raspisala se o tome kako je s dvije zdrave djevojčice njezina obitelj potpuna.

It's a wrap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put 😄 (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu zelju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blazeni medu zenama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak zivota. Sad nam samo ostaje da uzivamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve sto sam htjela ostvariti do 30. Godine sam ostvarila , ostala mi je jos samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kucu i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam bit i super sefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogvorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda mozemo skupa opet prozivljavati pubertet na kratko 😁 Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo cu krenuti od sebe! Hvala svima na cestitkama 🤗🤗🤗

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"It's a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put 😄 (nadam se da se nisam 'coprala' sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko 😁 Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama", poručila je Ella. 

Mi čestitamo roditeljima i želimo im puno, puno sreće i prekrasnih dana s njihovim djevojčicama!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?