Prvi 1389 pregleda 15. veljače 2019.

Ella Dvornik udala se u Las Vegasu i oduševila fanove

Nakon tri godine zaruke, sretni par se napokon vjenčao i to u Las Vegasu!

Ella Dvornik (27) i Charles Pearce (42) zajedno su već pet, a zaručeni su tri godine. Zajedno imaju i jednogodišnju kćer Balie Dee, a sada su napokon i ozakonili svoju vezu, piše 24 sata. 

Las Vegas

Ella je ispričala kako ju je Charles htio odvesti u Vegas i oženiti je čim su se upoznali, ali tada nije imala vizu. Sada je ima i nisu mogli zamisliti bolji scenarij nego da na ovaj način 'zaokruže' svoju priču. 

Na njihov način

Vjenčanje su toliko odgađali zato što nikako nisu mogli skupiti svoje obitelji na istom mjestu, a u tome nikad nisu ni uspjeli. Zato su to odlučili učiniti na svoj način. 'Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena) - dodala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju.'

E pa nama su preslatki i želimo im svu sreću!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Wooow, predivni suuu!