Prvi 180 pregleda 15. svibnja 2023.

Elliot Page podijelio emotivnu fotografiju i dobio pohvale

OConnor-Arroyo/press asociation/pixsell

Glumac koji je bio nominiran za nagradu Oscar uskoro objavljuje memoare u kojima će ispričati svoju životnu priču o prihvaćanju i upoznavanju vlastitog tijela, ali i život jedne od najpoznatijih trans osoba.

Zvijezda serije 'Umbrella Academy' objavio je emotivnu fotografiju na svom Instagram profilu i dobio same pohvale. Elliot Page (36) je ispod fotografije opisao sve probleme i nevolje koje je doživio u vlastitoj koži, piše Her.

"Nikad nisam mislio da ću se ovako osjećati", rekao je.

Kako je rekao, disforija mu je bila posebno naglašena ljeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

"Nosio sam samo majicu ili puno slojeva i znojio se gledajući stalno prema dolje, popravljajući svoju veliku, prikrivajuću majicu", priznao je pa dodao:

"Nikad nisam mislio da ću osjećati ovakvu radost u svom tijelu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Page je obećao svojim fanovima da će uskoro objaviti više detalja s njegovog putovanja, od osobe koja se nije poznavala kad se pogledala u ogledalo pa do osobe koja je danas.

"Zahvalan sam na kulturi prihvaćanja spolova što mi je toliko toga omogućila i radujem se svemu što ću uskoro podijeliti s vama."

Page, koji je u prosincu 2020. javno rekao da je transrodna osoba, objavit će nove memoare poz nazivom 'Pageboy'.

Iz izdavačka kuće Flatiron Books, koja će objaviti memoare, rekli su da će knjiga pratiti odnos s tijelom i Elliotova iskustva kao najpoznatije trans osobe na svijetu.

Tvoja reakcija?