Prvi 2011 pregleda 07. listopada 2019.

Elton John otkrio: Kraljica je udarila nećaka

eltonjohn/Instagram theroyalfamily/Instagram

Unatoč što si je udarila nećaka, Elton je rekao kako je kraljica zapravo jako smiješna. Ona još nije odgovorila na pjevačeve memoare pa sad čekamo njenu reakciju.

Svima je poznato kako je pjevač Elton John vrlo blizak s kraljevskom obitelji, a jedna od najboljih prijateljica mu je bila princeza Diana. Elton je objavio memoare 'Me' u kojima je otkrio sočne detalje sa svojih susreta s kraljevskom obitelji. Otkrio je kako je prisustvovao jednom incidentu između kraljice i njenog nećaka, javlja Cosmopolitan.

Udarila ga je?

Pjevač je bio na istom partyju na kojem je bila i kraljica Elizabeta II., princeza Margaret, Margaretina djeca grof Linley i lady Sarah Armstrong-Jones. Kraljica je grofu rekla da pripazi na svoju nestašnu sestru, a on je to odbio. Kraljica mu je prišla, ošamarila ga i rekla: "Ne svađaj se sa mnom, ja sam kraljica!" Auch...

Primjetila je da ih je gledao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you so much 😢❤️ #PrincessDiana @richardyoung110

Objavu dijeli Elton John (@eltonjohn)

Kraljica je primijetila da je Elton vidio scenu i samo mu je namignula. Pjevač je u jednom intervju priznao kako kraljica ima lošu reputaciju, ali da je zapravo jako smiješna.

Kako će kraljica reagirati na Eltonove izjave, još ne znamo. Kad se sazna njena reakcija, odmah ćemo vas obavijestiti.

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?