Prvi Videostar 1583 pregleda 19. studenoga 2018.

Ema Helena Vičar: Za VideoStar sam spremna na sve

emahelena@instagram

Upoznaj Emu Helenu, natjecateljicu VideoStara

Ema Helena Vičar nalazi se u Petrinom timu, ljubiteljica je životinja i prava ljepotica, a ekskluzivno za JoomBoos odgovorila je na pitanja koja si oduvijek htio znati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema (@emahelena) on

1. Na što si sve spremna za pobjedu na Videostaru? 

 Za pobjedu na Videostaru spremna sam odraditi stvarno svaki zadatak koji dobijem. Za sada su mi se svi izazovi i zadatci koje smo dobili stvarno svidjeli. Bili su jako zabavni i prilično smiješni. Tako da mislim da će tako biti i dalje i stvarno se veselim nastavku natjecanja. Mislim da su se svi natjecatelji odlično snašli jer ipak nije lako prvi put snimati ovako profesionalno i stati pred kamere. 

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravila za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravila čak ni za video? 

Rado bih radila različite, čak i lude stvari dok god nisu opasne. Nikad ne bih mogla snimiti nešto gdje postoji šansa da se ozljedi neka druga osoba. A čak niti životinja. Ja sam velika ljubiteljica životinja i obožavam svoju mačku. Nikad ne bi dopustila da se snima nešto gdje im se može nauditi.

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto im se diviš? 

Od domaćih Youtubera uzor mi je Petra Dimić jer je inteligentna, ženstvena i snalažljiva u svakoj situaciji. Često mi govore da smo slične i to mi je drago čuti. Mislim da moj odgovor nikoga ne čudi. Od stranih jako dugo pratim Shanea Dawsona. Najbolje mi je što mu nije problem zezati se na vlastiti račun, divim se njegovoj kreativnosti i idejama. Već je dosta godina na Youtube-u, ali svakim novim videom još zna iznenaditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema (@emahelena) on

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila do sad u životu? 

Nisam imala nikakve jako neugodne situacije u životu i nadam se da neću. U takvim situacijama je najbolje samo nasmijati se i ne previše brinuti za reakcije drugih.

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg VideoStara?

Izdvajam se po tome što sam najmlađa od svih kandidata, ali se ipak ponašam i razmišljam dosta zrelo za svoje godine. Smatram velikim uspjehom to što sam sa tek napunjenih 16 godina dogurala ovako daleko. Jedina sam kandidatkinja koja snima videe vezane za šminkanje, modu... Uvijek se trudim pomagati svojim fanovima, biti netko kome se mogu obratiti za svaki problem koji imaju i biti im dobar uzor. Moja ciljana publika su najprije mlade cure kojima želim poslati poruku da budu hrabre i samouvjerene u ovom čudnom, današnjem svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema (@emahelena) on

Pogledajte novu epizodu talent showa Videostar!

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    prekrasna jeeeee