Prvi 2906 pregleda 03. veljače 2020.

Filip i Albina sve raznježili izvedbom pjesme 'Lovely'

SCREENSHOT/HRT

Filip Rudan i Albina Grčić, koji su za vrijeme dvoboja bili u timu Vanna u showu The Voice, sve su raznježili izvedbom pjesme 'Lovely' Billie Eilish i stigli na prvo mjesto YouTube trendinga.

Filip i Albina prvo su u dvoboju trebali izvesti pjesmu 'Senorita' Camile Cabello i Shawna Mendesa, ali kad su i oni i njihova mentorica, Vanna, skužili da ta pjesma jednostavno ne funkcionira, morali su brzo pronaći zamjensku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na kraju su se složili da je najbolje izvesti pjesmu Billie Eilish 'Lovely' i to je, čini se, bio pun pogodak. Njih su dvoje cijelo vrijeme bili okrenuti leđima i svojim nastupom raznježili apsolutno sve koji su ih tada slušali, a u samo jednom danu stigli su do prvog mjesta na YouTube trendingu. Njihov je nastup dosad pogledalo više od 280 tisuća ljudi.

PROČITAJTE INTERVJU S FILIPOM NA JOOMBOOSU:

Možda te zanima... 'Bilo me užasno strah, ali na stageu kao da je vrijeme stalo'

"Ovo je bila apsolutna hipnoza za uši i oči", rekla im je, nakon nastupa, njihova mentorica Vanna. A ako slučajno još niste, njihov nastup možete pogledati i poslušati na YouTubeu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM:

Oboje su ostali u showu - Filip ide dalje u Vanninom timu, a Albinu je 'preoteo' Massimo i dalje nastavlja s njegovim timom!

Tvoja reakcija?