Prvi 1057 pregleda 31. prosinca 2019.

'Bilo me užasno strah, ali na stageu kao da je vrijeme stalo'

filip rudan/instagram

Prošlo je već par dana otkako je nastupio na audiciji The Voicea, ali izvedba Filipa Rudana, koji je na audiciji pjevao pjesmu 'Someone You Loved' Lewisa Capaldija, ne skida se iz trendinga. Trenutno je na trećem mjestu i pregledana je više od 166 tisuća puta pa smo nazvali Filipa i zamolili ga da nam kaže kako se osjećao kad je stao ondje na pozornicu, je li očekivao trending i jesu li mu se slegli dojmovi sad par dana nakon svega.

Kako si se osjećao prije izlaska na pozornicu, a kako kad si zapjevao?

"Prije izlaska na pozornicu me bilo užasno strah, ali kada sam izašao na stage kao da je vrijeme stalo na tren i opet počelo čim sam počeo pjevati..."

Jesi li očekivao da će ti se okrenuti troje članova žirija?

"Iskreno, nisam očekivao da će mi se okrenuti baš troje. Možda dvoje", šali se Filip.

Jesi li unaprijed znao da ćeš izabrati Vannu ako se ona okrene ili si odlučio u tom trenutku?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team Vanna❤

Objavu dijeli Jayden Turner (@filip_rudan)

"Otprilike sam i unaprijed znao koga bih mogao izabrati ako se okrene, ali na kraju sam odlučio da me energija stagea odvede onom pravom. Odnosno, onoj pravoj u mom slučaju."

Kako su tvoji reagirali kad su pogledali izvedbu na YouTubeu? 

"Moji, iskreno, nisu očekivali da će moja izvedba tako dobro proći na YouTubeu pa su nakon svega bili pomalo iznenađeni. Pozitivno, naravno."

Jesi li očekivao ovakve pozitivne reakcije i to da ćeš završiti na YT trendingu?

"Nisam uopće očekivao takav dobar feedback od ljudi, a kamoli da ću završiti na trendingu. Ne znam, jednostavno mi se nije činilo kao da bi me ljudi mogli toliko dobro prihvatiti", priznao nam je Filip za kraj.

A sad - dvoboji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

l00di Pikrt party

Objavu dijeli Jayden Turner (@filip_rudan)

Sad ga očekuju dvoboji i probijanje u Vanninom timu, a zatim ćemo ga, kako predviđaju i neki naši youtuberi, gledati i u live emisijama. Mnogi misle da bi Filip mogao (i trebao) daleko dogurati u showu i smatraju da je bilo i vrijeme da "Hrvatska čuje ovakav talent i što zapravo ima". Mi se u potpunosti slažemo i držimo mu fige za dalje. 

Možda te zanima... Youtuberi komentirali nastup Filipa Rudana na The Voiceu

 

Tvoja reakcija?