Prvi 698 pregleda 12. studenoga 2019.

Evo gdje ove godine možete gledati omiljeni božićni klasik

screenshot/youtube/HRT

Na ovom streaming servisu film ostaje sve do kraja godine.

Iako još nije ni sredina studenoga, blagdanski duh već se osjeća u zraku, lampice se polako pojavljuju po gradovima, a božićni filmovi kreću s prikazivanjem na TV-u i streaming servisima. Svima omiljeni klasik 'Love Actually' jedan je od omiljenijih blagdanskih filmova koji obožavamo gledati kad dođe zima, a mi znamo gdje ga možete pogledati ove godine.

Sve do kraja godine

via GIPHY

Ovaj romantični, blagdanski klasik upravo je stigao na Amazon Prime i ostaje ondje sve do kraja godine, javlja PopSugar. Svi obožavatelji ovog filma - čujte i počujte - ondje ga možete pregledavati iznova i iznova do kraja prosinca.

via GIPHY

Ako niste pretplaćeni na Amazon Prime, ne brinite. Vrlo je velika vjerojatnost da će ovaj film emitirati i na nekoj od naših televizijskih mreža, ali još ne znamo točno koja će to TV mreža biti. I vjerojatno će se to dogoditi tek u prosincu, ali, isplati se čekati!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..