Prvi 8711 pregleda 21. travnja 2022.

Evo kad ćete upoznati srodnu dušu prema horoskopu

Canva/Opinionstage

S obzirom na to da horoskop zna sve o nama i može predvidjeti mnoge situacije koje će nam se dogoditi u budućnosti, sasvim je logično da može predvidjeti i kada će svaki od horoskopskih znakova upoznati svoju srodnu dušu. Vjerovali u to ili ne, sigurno vas zanima kad ćete upoznati čovjeka ili ženu svog života, zar ne? Pa, nastavite čitati...

Ovan

Ovan će svoju srodnu dušu upoznati oko svoje 25. godine. U ovom periodu ovan još uvijek odrasta i pokušava shvatiti što želi od života pa će upoznavanje srodne duše imati veliku ulogu u tome kako će izgledati njegova budućnost. Tada će se ovan u potpunosti prepustiti uživanju u životu.

via GIPHY

Bik

Bik će ljubav svog života upoznati sa 18 godina. Naravno, bik je u toj fazi vrlo mlad, ali to ne znači da će odmah s tom osobom početi planirati budućnost. Velika ljubav bi se mogla roditi tek u kasnijoj fazi života nakon jednog prekrasnog i dugotrajnog prijateljstva.

Blizanci 

Blizanci će svoju srodnu dušu upoznati sa 19 godina, ali tada još neće znati da im je ta osoba suđena do kraja života. Čak iako s tom osobom prekinu kontakt na nekoliko godina, pronaći će način da se s njom opet povežu na posebnoj razini.

via GIPHY

Rak

Rak cijeli život mašta o svojoj srodnoj duši pa im se Svemir osmjehnuo i srodnu dušu će im poslati prilično rano - u 21. godini. Nakon što se rak susretne sa svojom srodnom dušom, ubrzo će stvoriti vezu prepunu ljubavi, poštovanja i romantike.

Lav

Lav ne podnosi pomisao na to da ulazi u ozbiljnu vezu prije nego što iskusi sve čari slobodnog života. Stoga, lav će svoju srodnu dušu upoznati sa 27 godina, ali svejedno sa svojom srodnom dušom neće planirati ozbiljnu budućnost dok ne proživi apsolutno sve što je imao u planu kao slobodna osoba.

via GIPHY

Djevica

Djevice često slušaju o srodnim dušama od svih onih koji su već upoznali svoje. No, sebe ne vide kao osobu koja gradi budućnost sa svojom srodnom dušom. Stoga, postoje velike šanse da djevice nikada ne upoznaju svoju srodnu dušu. Čak iako se ona pojavi u njihovom životu, najvjerojatnije će na nju gledati kao na prijatelja. 

Vaga

Vaga će svoju srodnu dušu upoznati sa 20 godina. No, tada niti sama vaga još neće imati 'uređen' život i bit će prilično zbunjena svime što se događa pa će sa svojom srodnom dušom prvo razviti prijateljski odnos koji će kasnije prerasti u ljubav.

via GIPHY

Škorpion

Škorpion će ljubav svog života upoznati sa 17 godina, ali godinama neće priznati da osjeća tako snažne emocije prema nekome. No, kako vrijeme bude odmicalo, osjećaji će nadvladati razum i škorpion će se prepustiti svim čarima života sa svojom srodnom dušom.

Strijelac

Strijelac voli svoju slobodu i zato srodnu dušu neće upoznati do svoje 28. godine. S obzirom na to da strijelac ne želi niti pomisliti na bilo kakvu obvezu u svojim dvadesetima, onda, zapravo, ima smisla da se njegova srodna duša pojavi tek na ulasku u 30-e godine.

via GIPHY

Jarac

Pojam 'srodna duša' jarcu zvuči prilično nerealno i djetinjasto pa uopće ne smatra da će ikada u svom životu imati nekoga koga može smatrati srodnom dušom. No, kako život piše najbolje romane, jarca njegova srodna duša ipak čeka, a on će ju pronaći u svojim tridesetim godinama. Baš onda kada bude najviše spreman. 

Vodenjak

Vodenjak po naravi nije pretjerano zaljubljiva osoba, ali kada sa 22 godine upozna svoju srodnu dušu, to će biti ljubav na prvi pogled i vodenjak će s tom osobom osjetiti povezanost kao nikada prije. 

via GIPHY

Ribe

Ribe će se sasvim neočekivano zaljubiti sa 19 godina i nakon toga više ništa neće biti isto. Kada riba jednom upozna svoju srodnu dušu, njen će život biti apsolutna bajka i san iz kojeg se nikada neće htjeti probuditi.

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?