Prvi 518 pregleda 06. kolovoza 2021.

Evo kad stižu nastavci Cobra Kaija, Bridgertona, Emily...

Pll,Bridgerton,EmilyInParis/Instagram

Svima nam je poznata ona mučna situacija kad se toliko navučemo na neku seriju pa shvatimo da smo pogledali sve epizode koje postoje. No, sada stižu dobre vijesti jer smo saznali kada stižu nove sezone omiljenih serija i nastavak jednog svima dragog filma

Iako ljeto za većinu nas označava vrijeme odmora i ljenčarenja dok bingeamo omiljene serije i filmove, za producente, glumce i redatelje tih serija i filmova - ljeto je itekako radno. Naravno, jer svi oni naporno rade kako bi nam što prije omogućili toliko iščekivane nove nastavke.

Ni ovo ljetno nije iznimka, tako da, u nastavku slijedi popis serija i filmova čije nastavke možemo očekivati uskoro.

1. Emily in Paris

U prvoj sezoni ove serije pratili smo mladu Emily koja se iz Chicaga seli u Pariz zbog neočekivane poslovne prilike. No, iako to na prvu djeluje romantično i idilično, stvari nikada ne idu po planu. Tako smo zajedno s Emily prošli kroz razne uspone i padove, poslovne zavrzlame pa čak i ljubavne brodolome... Ali, zbog svega toga Emily nam je samo još više prirasla srcu, a bome smo se do ušiju zaljubili i u Pariz.

Druga sezona najavljuje još malo više drame i brojne nove likove koji bi Emilyin život mogli okrenuti naglavačke, piše Seventeen.

Snimanje druge sezone započelo je 4. svibnja ove godine, a najavljeno je Sylvienim pismom.

„Je serai brève. Pišemo vam kako bismo vas obavijestili da je radna dozvola Emily Cooper odobrena s početkom 3. svibnja 2021. godine. Ona je sada stalna postava SAVOIRA i nadamo se da će i dalje imati utjecaja na naše klijente koji su vrlo izričiti o rezultatima koje očekuju od naše agencije“, pisalo je u pismu.

Lily Collins, koja je utjelovila lik Emily, 4. kolovoza je na svom Instagramu objavila fotografiju sa zadnjeg dana na setu i tako je obilježila kraj snimanja.

S obzirom na to da je, očito, sve išlo po planu i da je snimanje odrađeno u razumnom roku, drugu sezonu možemo očekivati već početkom 2022. godine!

2. The Kissing Booth 3

Treći nastavak ovog filma prati Elle Evans u njenom posljednjem ljetu u kući na plaži prije nego krene na fakultet te u njenoj dvojbi treba li upisati Berkeley ili Harvard. Naravno, svaka odluka koju donese imat će utjecaj na barem jednu osobu do koje joj je iznimno stalo, piše Seventeen.

POGLEDAJTE TRAILER:

„Ljeto je prije nego Elle ode na fakultet, ali ona ima jednu tajnu: upala je na Harvard gdje ide i njen dečko Noah, ali i na Berkeley, gdje ide njen najbolji prijatelj Lee. Kojim putem će Elle krenuti?“, napisao je Netflix u priopćenju za javnost. Elle se sa svojom odlukom hvata u koštac tako što se oslanja na svoju beach bucket listu koju je stvorila još kada je bila djevojčica i shvaća kako mnoge želje iz nje još nije ispunila te se odluči posvetiti tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Treći dio ove romantične komedije gledat ćemo 11. kolovoza ove godine na Netflixu.

3. Bridgerton

Prva sezona serije Bridgerton inspirirana je prvom knjigom Julie Quinn, Vojvoda i ja, gdje je u glavnom fokusu Daphne, najstarija kći iz obitelji Bridgerton i njena potraga za mužem koji u isto vrijeme nudi strast i visoki položaj u društvu. Stoga, logično je da će i druga sezona biti snimljena po knjizi Julie Quinn, no ovaj će put to biti knjiga Vikont koji me volio i pratit će Anthonyja, najstarijeg Bridgertona u potrazi za ljubavi, piše Marie Claire

„Mogu reći da ovaj put predajemo štafetu divnom Jonathanu Baileyju koji je utjelovio Anthonyja, jer oko njega će se sada odvijati glavna radnja“, rekla je Phoebe Dynevor koja glumi Daphne Bridgerton.

Druga sezona se počela snimati na proljeće ove godine, no snimanje je na neko vrijeme moralo biti obustavljeno zbog izbijanja korona virusa na setu. Ubrzo je, ipak, nastavljeno i izgledno je da će završiti na jesen ili zimu ove godine. To znači da bi iduću sezonu Bridgertona mogli gledati sredinom 2022. godine! 

4. Cobra Kai

Nakon što je treća sezona serije Cobra Kai završila ogromnim cliffhangerom, svi se možemo složiti da nove epizode čekamo kao ozebli sunce. Naravno, donosimo dobre vijesti jer je Netflix u četvrtak, 5. kolovoza, objavio da nas u prosincu ove godine očekuje četvrta sezona ove serije, piše Popsugar.

Objavljen je i trailer za novu sezonu koji prikazuje sve polaznike karatea kako se pripremaju za All Valley Karate turnir.

POGLEDAJTE TRAILER:

„Preuzbuđen sam zato što je sve već napisano i usavršeno prije nego smo uopće počeli snimati. Bit će to još jedna predobra sezona“, rekao je izvršni producent Jon Hurwitz.

5. Pretty Little Liars: Original Sin

Još 2020. godine najavljivano je kako bi serija Slatke male lažljivce mogla dobiti svoj spin-off, a sada je to i potvrđeno! Ovaj spin-off dolazi iz HBO Max produkcije, a zvat će se Iskonski grijeh i, naravno, bit će prepun drame i šokantnih situacija, piše Elite Daily.

Radnja spin-offa odvija se u gradu Milwoodu, 20 godina nakon što su mnogi tragični događaji gotovo razorili taj grad. Stoga se sada skupina tinejdžerica iz raznih društvenih krugova mora suočiti s iskonskim grijesima svojih roditelja... Bit će to mračna drama s nijansama horora, najavljuju kreatori serije. A iako ne znamo kad bi serija točno mogla ugledati svjetlo dana, već nam je ovo dovoljno da budemo užasno uzbuđeni!

A koji film ili seriju vi jedva čekate pogledati?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?