Prvi 236 pregleda 26. rujna 2022.

Evo kada izlaze nove sezone The Crown, You, Emily...

screenshot/youtube, emilyinparis, thecrown/Instagram/Canva

Prije dva dana održan je Netflixov event Tudum koji svake godine fanovima najavljuje izlazak novih sezona omiljenih serija i filmova na ovoj streaming platformi. Između ostalog je otkriveno i kada nam stižu nove sezone mega popularnih serija 'Emily in Paris', 'You', 'Lupin' i 'The Crown'

The Crown

Peta sezona serije 'The Crown' na Netflix stiže 9. studenog ove godine i, kako piše Harpers Bazaar, većinom će se fokusirati na propast braka princeze Diane i princa Charlesa. Također, u novoj sezoni doći će do promjene glumaca koji utjelovljuju kraljicu, princa Phillipa, princa Charlesa, princezu Dianu i druge važne likove. 

Ulogu kraljice Elizabete II. u novoj sezoni utjelovit će Imelda Staunton koju mnogi pamte po ulozi Dolores Umbridge iz Harry Pottera, ulogu princeze Diane utjelovit će Elizabeth Debicki dok će uloga princa Charlesa pripasti Dominicu Westu. 

Emily in Paris

Nova, treća sezona 'Emily in Paris' na Netflix stiže 21. prosinca ove godine i otkrit će nam kako će se rasplesti ljubavni trokut između Emily, Alfieja i Gabriela. Također, saznat ćemo što će biti s njenim poslom s obzirom na to da su Sylvie, Luc i Julien napustili tvrtku u kojoj je radila i Emily. 

Naravno, i Emilyn odnos s Camille će biti prepun 'turbulencija', a što će se točno događati, preostaje nam pogledati u prosincu ove godine. 

You

Četvrta sezona Netflixove serije 'You' bit će podijeljena na dva dijela. Kako piše Collider, prvi dio izaći će 10. veljače 2023. godine dok će drugi dio stići mjesec dana kasnije, odnosno, 10. ožujka 2023. godine. 

U novoj sezoni, Joe će započeti svoj novi život u Londonu gdje će početi koristiti novi identitet i predstavljat će se kao profesor Jonathan Moore. Novi identitet pomoći će mu da se uklopi u intelektualnu scenu Londona. No, njegova prava osobnost na kraju će ipak prevladati. 

Lupin

Treća sezona Netflixove krimi serije 'Lupin' stiže nam u studenom ove godine, no, kako piše Elle, točan dan izlaska još nije određen. 

Ono što znamo je da je Assan trenutno u bijegu i da će morati naučiti živjeti bez svoje supruge i sina. No, ubrzo uoči kako mu je život bez njih samo patnja i odluči se vratiti u Pariz. No, duhovi prošlosti ga ubrzo počinju sustizati. 

Kojoj od ovih serija se najviše radujete? 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?