Prvi KORONA VIRUS 2329 pregleda 18. ožujka 2020.

Evo kako izgleda dan u karanteni xniks2x

xniks2x/Instagram, canva

Svijetom vlada pandemija korona virusa, a zbog prevencije od zaraze neki ljudi su u karanteni, a neki u samoizolaciji. Među njima je i JoomBoosova youtuberica Nika Pavičić koja je snimila video i pokazala kako izgleda jedan njen dan kod kuće.

Naša youtuberica xniks2x podijelila je s fanovima video u kojem su dobili uvid u njenu svakodnevicu u karanteni. Iako joj je teško provoditi dane kod kuće jer je inače konstantno izvan nje, Nika je objasnila da to radi jer osjeća dužnost zaštiti sebe i ostale ljude. Tim putem je pozvala i ostale da se zaštite od korona virusa, budu odgovorni i ostanu doma.

Ovdje pogledaj video:

Nika je dan započela kavom, igranjem s ljubimcem Hugom i razgovorom s roditeljima. U ovim teškim danima razveselio ju je poklon prijatelja koji joj je iz Amerike poštom poslao personaliziranu majicu. 

Možda te zanima... JoomBoosovci se uključili u akciju #zajedno24sata

Također, pokazala je kako izgleda online učenje. Nika, kao i mnogi hrvatski učenici i studenti, nastavni materijal dobiva putem interneta. Zatim ga prepisuje, uči i rješava zadatke. 

Možda te zanima... Uključi se: Budi odgovoran prema sebi i drugima

Iako joj je kod kuće dosadno i nije navikla na usporeni tempo, youtuberica shvaća važnost svog trenutnog načina života:

"Iako mi je dosadno, shvaćam da se toga trebam pridržavati zbog većeg cilja. Stoga, učite, pratite online sadržaj i slušajte svoje učitelje!", poručila je xniks2x.

Možda te zanima... Wow, feedback je nevjerojatan: Uključili ste se u naše akcije

 

Poslušajte Niku i ostale celebrityje koji su se pridružili mnogim akcijama, među njima i onoj od 24sata #zajedno24sata. Pridržavajte se mjera i 'stay safe!'

Pogledajte video:

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?