Prvi 3998 pregleda 03. veljače 2019.

Evo kako je Meghan Markle izgledala prije slave!

meghanmarkle_official@instagram

Mi smo morali pogledati dvaput da se uvjerimo kako je to stvarno ona!

Prije nego što se Meghan Markle vjenčala za Princa Harryija i postala vojvotkinja od Sussexa, a čak i prije nego što je glumila u seriji 'Suits', Meghan je bila normalno dijete koje je glumilo u kazališnim mjuziklima s  Katharine McPhee. U četvrtak, Katharine je podijelila njihovu zajedničku sliku iz tog doba na Instagramu, šaleći se da je njezin i Meghanin život u osnovi ispao isto. 'Meghan i ja smo zajedno glumile u mjuziklima kao djeca', napisala je. 'Ona je postala vojvotkinja od Sussexa, a ja sam postala zvijezda na West Endu, a ako se mene pita to je gotovo isto'. S obzirom na to da će Katharine kasnije ovog mjeseca biti u Londonu za svoj debi u West Endu, a Meghan sada živi u Velikoj Britaniji, pitamo se hoće li se naći? Na temelju fotografije svakako se čini kako su bile dobre prijateljice, piše Popsugar.

Jeste li je vi uspjeli prepoznati? Jedno je sigurno, uvijek je bila i ostala prekrasna.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Stv se ful promijenila! al slatka