Prvi 7762 pregleda 01. travnja 2019.

Evo kako je princeza Diana sinu rekla da je Charles vara

#dianaandwilliam/Instagram

Princeza Diana je s Williamom imala priliku iskreno porazgovaratin o razvodu s Charlesom, dok je Harry za sve saznao na televiziji

Princeza Diana i princ Charles prošli su bolan, javni razvod dok su William i Harry bili još jako mali. William je bio posebno zgrožen kad je Diana dala intervju o prekidu s njegovim ocem zbog treće osobe. To je, naravno, bila Camilla Parker Bowles, s kojom se Charles kasnije vjenčao, piše Marie Claire.

No, isto tako, u tom istom intervjuu za  BBC iz 1995. s Martinom Bashirom, Diana je objasnila kako je pokušala reći princu Williamu što se dogodilo iskreno, ali bez krivnje i ljutnje, kako bi mu bar malo olakšala situaciju. Diana je rekla da je bila skrena i rekla je da je odgovorila na sva njegova pitanja što je bolje mogla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Diana and her cute prince ❤️❤️❤️

A post shared by Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan) on

Otišla sam u školu i rekla Williamu: "Ako nađeš nekoga koga voliš u životu, moraš ga držati i paziti na njega, a ako si imao sreće da pronađeš nekoga tko te voli, onda ga moraš zaštititi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cute #PrincessDiana #PrinceWilliam #motherandson #dianaandwilliam #dianaforever #dianapowdaily

A post shared by Catherine (@diana_pow_daily) on

William me upitao što se događa i mogu li odgovoriti na njegova pitanja, što sam i učinila. Pitao je koji je to razlog  zbog kojeg se moj i Charlesov brak raspao? Priznala sam kako nas je bilo troje u ovom braku, a uz to je i pritisak medija bio još jedan čimbenik koji je utjecao na sve. Ali, iako sam još uvijek voljela tatu, nisam mogla živjeti pod istim krovom s njim...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Come on mummy! 💞 #princessdiana #princewilliam

A post shared by Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan) on

U to vrijeme Diana nije bila sigurna kako je to utjecalo na Williama. "To je dijete koje je znalo što se događa, a mi godinama nismo znali kako se zbog toga zapravo osjeća. Ali, objasnila sam mu sve nježno, bez ljutnje ili gnjeva", rekla je.

Nažalost, s druge strane, Harry je za aferu čuo preko nacionalne televizije, što je mnogo teže. No, unatoč stresu i tjeskobi, oba su sina voljela majku i uvijek su je duboko štitili.

"Gubitak bliskog člana obitelji jedno je od najtežih iskustava koje ti se može dogoditi. Da nikada u životu ne možete više reći riječ 'mama' možda zvuči kao mala stvar. Ali, nije tako. Praznina na Majčin dan je ogromna", objasnio je William nakon što je 2014. postao pokrovitelj dobrotvorne ustanove za djecu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The love Diana and Harry #dianaandharry

A post shared by Bénédicte🇨🇩🇫🇷 (@royal_england) on

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme tužno :(((