Prvi 784 pregleda 03. rujna 2023.

Evo kako možete provjeriti je li vam partner zaista predan

canva

Često nas brine je li naš partner zaista predan u vezi.

Sve nas zanima koliko nam je partner predan te ima li problema s obvezama u našoj ljubavnoj vezi. Vrlo lako možemo dobiti odgovor na to pitanje.

Ovo je način broj 1 da saznate ima li muškarac problema s obvezama i predanošću

Ljudima se može činiti da znanost i ljubav nemaju ništa zajedničko, no to nije točno. Znanost nam daje razloge za mnoge naše radnje dok smo zalhjubljeni, poput toga kako vam poruka koju šaljete dok ste zaljubljeni može dati istu količinu dopamina kao jedenje slatkiša.

Istraživači iz Nizozemske istraživali su što je doista potrebno da bismo se posvetili drugima, a glavni sastojak je 'izvršna kontrola', oznaka koja se koristi za kategorizaciju određene skupine mentalnih sposobnosti koje omogućuju pojedincu da se odrekne vlastitog interesa.

 | Autor: Canva Canva

Te mentalne sposobnosti uključuju odupiranje iskušenjima, sposobnost obavljanja više zadataka i sposobnost zadržavanja novih informacija.

Istraživači su zamolili parove da popune anketu koja se odnosi na njihovu razinu predanosti unutar njihove trenutne veze.

Kako bi izmjerili požrtvovnost, nasumično su odabrali jednog partnera koji će obaviti nepoželjan zadatak, dok je drugi gledao zabavne videe. 'Nepoželjan zadatak' sastojao se od upisivanja nasumičnog niza teksta što je duže moguće.

Međutim, kad god su odlučili stati, njihov partner nije mogao nastaviti gledati video jer su oni tada morali preuzeti zadatak tipkanja. Njihova spremnost da nastave kako bi partner nastavio uživati ​​pokazala je njihovu sposobnost i spremnost na žrtvu, piše YourTango.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?