Ovo moramo pod hitno isprobati, nadamo se da stvarno funkcionira!
Svi volimo pojesti doma pripremljene ćevape, pljeskavice, pileće ili svinjsko meso, steak, povrće ili pržene tikvice, ali ona masnoća koja prska svuda po kuhinji čim nešto pržimo na vrelom ulju nam svima zadaje muke.
No, jedna je TikTokerica otkrila super jednostavan trik kako da izbjegnete prskanje i ribanje štednjaka i svega oko štednjaka nakon prženja hrane na tavi. I zapravo je toliko jednostavno i genijalno da se pitamo kako se ovoga nismo i ranije sjetili...
Tako jednostavno, a tako genijalno
@aliain13 Don't thank me 😉
♬ original sound - Aliain
Naime, umjesto da meso pržite direktno na tavi u koju ste stavili ulje, prije dodavanja ulja tavu obložite - papirom za pečenje. Vrh!
Javite nam ako isprobate ovaj super trik, zanima nas funkcionira li stvarno ovoliko dobro kao na videu ove tiktokerice!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
dancy11.4.2005
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.