Prvi 380 pregleda 01. rujna 2019.

Evo kako ostaviti bolji dojam na dating aplikacijama

unsplash/ilustracija

Upoznavanje putem aplikacija i društvenih mreža uvijek je pomalo rizično jer nikad ne možeš sa sigurnošću znati je li osoba s druge strane upravo onakva kakvom se predstavlja.

Isto tako, nije nimalo lako ni kreiranje vlastitog profila kako bismo bili sigurni da smo otkrili dovoljno informacija o sebi, a opet nismo napisali previše ili puno toga nepotrebnog.

Ove temu je portal Bustle odlučio detaljnije analizirati, a mi ti prenosimo savjete i zaključke do kojih su oni došli prilikom definiranja savršenog profila na aplikacijama za upoznavanje partnera.

1. Humor ili sarkazam.

Bilo koja humoristična rečenica ubačena u opis o sebi, povećati će interes drugih ljudi za nekim.

via GIPHY

2. Slike

To nikako ne znači da moraš imati deset fotošopiranih fotografija na kojima ne sličiš na sebe. Idealno bi bilo imati nekoliko fotografija lica, zatim figure, a neće škoditi ni slike s putovanja, druženja s prijateljima itd.

via GIPHY

3. Iskrenost.

Nema potrebe lagati o detaljima poput visine, težine i godina. Samo ćeš se, ukoliko dođe do susreta uživo, dovesti u neugodnu situaciju.

via GIPHY

4. Filteri s psećim ušima.

Ovo je jedno veliko ne! Možda ćeš izgledati slatko s psećom njuškicom, ali poanta ovakvih aplikacija je da te netko vidi u što prirodnijem izdanju i kako izgledaš uživo.

via GIPHY

5. Cigarete.

Zapravo je sasvim nebitno jesi li pušač ili ne, ali o tome nikako ne bi trebalo govoriti prilikom iznošenja nekoliko detalja o sebi. Slike s cigaretama su također vrlo nepoželjne.

via GIPHY

6. Ne glumi savršenstvo

Naravno da je cilj predstaviti se u najboljem mogućem svijetlu, ali laganje ne dolazi u obzir. Nećeš imati nikakve koristi od toga ako se nekome predstaviš kao hodajuće savršenstvo, a onda kroz tjedan dana upoznavanja prava verzija tebe ispliva na površinu.

via GIPHY

7. Kada krene komunikacija, postavljaj zanimljiva pitanja

Ponekad pitanja koja postavljamo drugima govore više o nama nego o onima koji će na njih odgovoriti. Ukoliko je sve što znaš nekoga pitati ‘kako si i što radiš’ ili ‘što ima kod tebe’, teško da ćete daleko dogurati.

via GIPHY

8. Navedi svoje hobije i interese

Ne trebaš biti profesionalna plesačica koja u slobodno vrijeme radi mozaike da bi bila nekome zanimljiva osoba ‘na prvu’. Čak i ako samo obožavaš čitati knjige ili gledati filmove, s nekim ćeš sigurno imati milijun zajedničkih tema.

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    mislim da ste u pravu xd