Prvi 1794 pregleda 01. kolovoza 2022.

Evo kako u avionu možete besplatno sjedati uz prijatelje

reuters/pixsell/CANVA

Aviokompanije diljem svijeta počele su povećavati svoje cijene za sve usluge pa i one najmanje. Naravno, to se mnogima ne sviđa pa svi tražimo načine kako te troškove izbjeći, a sada je otkriveno kako izbjeći trošak sjedenja uz prijatelje i obitelj u Ryanair avionima

Ryaniar je jedna od najpoznatijih niskotarifnih aviokompanija, no i ona često, osim cijene same karte, putnicima zaračuna i dodatne troškove kao što je, naprimjer, opcija da sjedite uz svoje prijatelje, obitelj i neku drugu osobu s kojom putujete.

No, kako piše Her, jedan bivši član Ryanairove posade otkrio je kako izbjeći plaćanje te usluge. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Naime, da biste sjedali uz osobu koju poznajete, samo trebate sačekati ukrcavanje i osoblju reći kako vi i druga osoba putujete zajedno, ali niste shvatili da ćete sjedati odvojeno. 

"Možete i druge putnike, za koje vidite da putuju sami, pitati da se premjeste i tako zamijene mjesto s osobom kraj koje želite sjedati", poručila je bivša stjuardesa Jane Hawk. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

No, važno je naglasiti kako vam ovaj trik neće biti potreban ako putujete s djecom jer, po pravilima Ryanaira, djeca do 12 godina moraju biti smještena uz roditelje i ako, prilikom kupovanja karata, bude naglašeno da su neke od njih namijenjene za djecu, automatski će vam biti dodijeljeno mjesto kraj vas. 

Hoćete li isprobati ovaj trik? 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?