Prvi 185 pregleda 20. rujna 2024.

Evo koja 3 znaka Zodijaka slove za prave gurmane

Canva

Ova tri horoskopska znaka vole hranu i istinski uživaju u njoj

BIK

Naravno, bik se voli maziti i ukusnim jelima u restoranu. Ali, ovaj horoskopski znak još više voli biti za svojim štednjakom. Tamo si bik može dati oduška i može dati na volju mašti i kreativnosti. I, naravno, ne propušta priliku obilato kušati i uživati u čaši ili dvije vina već dok stvara najukusnija jela.

Bik se ne zadovoljava jednostavnim obrokom. Sebi i svojim najdražima želi dočarati doista veliki jelovnik koji može imati i više od pet sljedova. Ostali horoskopski znakovi već bi bili siti samo da pojedu sve delicije koje bikovi kušaju pripremajući ih. Ali, apetit ovog horoskopskog znaka je velik. Često i nakon kuhanja bik i dalje sjedi za stolom gladan, ali se dobro se zabavlja sa svojim gostima.

 | Autor: Canva Canva

VAGA

Osoba rođena u znaku vage se vjerojatno neće naći u jednostavnoj gostionici. Kultivirani horoskopski znak, ljubitelj estetike, preferira otmjeni ambijent, po mogućnosti restoran sa Michelinovom preporukom ili zvjezdicom. Tamo se vaga zadubi u jelovnik. A kako se često ne može odlučiti koja od kulinarskih delicija najviše obećava, nerijetko bira najveći jelovnik.

Ovaj horoskopski znak je zahtjevan i kada je vino u pitanju te voli posezati za skupim buteljama. A kada se posluži prvo jelo, a vaga se oduševi i estetikom tanjura i ukusnim pićem, ovaj horoskopski znak ne može biti sretniji.

STRIJELAC

Strijelac voli velike zabave i ekstravagantne gozbe. A budući da ima velik krug prijatelja, ima puno prilika za bogatu trpezu. Dok se bik ugodnije osjeća kod kuće, strijelca privlače rustikalni gradski restorani gdje uživa u večerima za bogatim stolom i u velikom društvu.

A budući da ovaj horoskopski znak ne voli samo rustikalna jela, a nije ni nesklon dobrom piću, takve večeri često završe tek kad osoblje obznani da je vrijeme za posljednju rundu.



 

Tvoja reakcija?