Prvi 5572 pregleda 01. ožujka 2024.

Evo koje znakove ovog proljeća čeka prava ljubav

canva

Ova tri horoskopska znaka će pronaći ljubav u mjesecima koji nam slijede

RAK

Vjerojatno ste čuli izreku: „Moraš voljeti sebe prije nego što možeš voljeti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvijek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proljeća, to jest, otkrit će nekoliko stvari u sebi koje prije nije vidio.

Trebat će ti nekoliko dana da se pomiriš s ovim novim saznanjem, ali tada ćeš gledati svijet drugim očima. A kad onda pogledaš oko sebe, s novim saznanjima, novim  samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćeš i druge ljude vidjeti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti netko kome se možeš potpuno otvoriti, tko gleda u svaki aspekt tvoje nutrine i vidi ljubav.

 | Autor: Canva Canva

ŠKORPION 

Horoskopski znak škorpion trenutačno misli da nije spreman za pravu ljubav. Možda si imala težak prekid ili si u trenutku u životu u kojem ne možeš zamisliti ljubav. Ali, sada bi mogao netko doći u tvoj život i promijeniti ga zauvijek.

Doista te očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatraš da je romantična ljubav za tebe, prijateljstvo s tom jednom osobom donijet će ti puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može izliječiti ranjeno srce.

 | Autor: Canva Canva

RIBE  

Ribe su pod posebnim utjecajem svojeg godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možeš imati dojam kao da ti tlo izmiče pod nogama. Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. ožujka više nećeš znati možeš li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad.

Ne trebaš se bojati svojih emocija i staviti sve na stol. To je jedini način na koji druga osoba može doista steći sliku situacije i možda se usuditi jasno izreći svoje osjećaje, piše miss7.


 

 

Tvoja reakcija?