Prvi 269 pregleda 04. listopada 2022.

Evo kome će biti posvećena tema iduće Met Gale

voguemagazine/instagram

Iako je od ovogodišnje Met Gale prošlo tek pet mjeseci, tema za iduću Met Galu već je najavljena i bit će posvećena dizajneru koji je svojim kreacijama i idejama ostavio veliki trag u svijetu mode

Iduće godine, na prvi ponedjeljak u svibnju, u Muzeju umjetnosti Metropolitan održat će se 75. po redu Met Gala - jedan od najraskošnijih modnih događaja na svijetu, a sada je već najavljena i tema koju će, svojim outfitima, trebati ispoštovati svi uzvanici. 

Naime, kako piše Teen Vogue, tema iduće Met Gale odat će počast dizajneru Karlu Lagerfeldu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

"Karl Lagerfeld će biti tema proljetne izložbe Instituta za kostime 2023. godine. 'Karl Lagerfeld: Linija ljepote' bit će izložena u Institutu za kostime od 5. svibnja, odnosno nakon Met Gale i posjetitelji će ju moći razgledati do 16. srpnja", stoji u opisu službenog Instagram profila Voguea čija je glavna urednica Anna Vintour organizatorica ovog modnog događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

"Karl je bio redoviti polaznik Instituta za kostime Muzeja Metropolitan u New Yorku i, od 1954. godine pa sve do svoje smrti 2019. godine, stvarao je neprocjenjiva modna djela", dodali su.

Podsjećamo, Lagerfeld je bio kreativni direktor Chanela, a radio je i za brend Chloe. Upravo to, činilo ga je jednim od najutjecajnijih ljudi u svijetu mode. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?