Prvi 1251 pregleda 23. rujna 2022.

Evo liste najboljih filmova za kišne i hladne jesenske dane

screenshot/youtube/canva

Jesen nam je danas i službeno stigla što znači da ćemo uskoro imati prilike uživati u hladnim i kišnim danima. Naravno, u toplini svog doma pod dekicom i sa šalicom omiljenog toplog napitka u ruci. Ovu atmosferu savršeno će upotpuniti i filmovi koji nas neodoljivo podsjećaju na jesen. Neke od njih smo izdvojili u ovom članku kako bismo vam olakšali potragu

Knives out 

Radnja ove uvrnute i misteriozne komedije vrti se oko istrage ubojstva bogatog 85-godišnjeg pisca i njegove vrlo čudne i disfunkcionalne obitelji koja se svim mogućim sredstvima želi izboriti za njegovo bogatstvo.

Ono što ovoj komediji daje dodatnu dozu ekscentričnosti je detektiv čije su metode istraživanja u najmanju ruku - zanimljive!

Little Women 

Radnja ovog filma bazirana je na knjigama Louise May Alcott i prati živote četiri siromašne, ali jako sretne sestre March koje, na razne načine navigiraju kroz život u kojemu se isprepliću ljubav, smrt, rat, mir, osobne ambicije...

No, u svim situacijama u kojima se ove sestre nađu, uvijek uspiju pronaći načina da zadrže zajedništvo i ljubav koje ih povezuju. Uloge u ovom filmu, između ostalih, utjelovili su i Meryl Streep, Emma Watson i Timothee Chalamet. 

Hocus Pocus i Hocus Pocus 2

'Hocus Pocus' jedan je od najpopularnijih jesenskih filmova, osobito kada je riječ o razdoblju oko Noći vještica i prati tri vještice i sestre Sanders koje teroriziraju stanovnike mjesta Salem.

Prvi film izašao je prije gotovo 30 godina, a 30. rujna ove godine na Disney + stiže i njegov drugi dio u kojemu sestre Sanders doživljavaju svoj veliki povratak.

Persuasion

Ova romantična drama s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi prati bogatu Anne Elliot, djevojku u čijem se životu, osam godina nakon što je odbila udati se za skromnog muškarca, on ponovno pojavljuje u njenom životu. 

Hoće li Anne ostaviti prošlost iza sebe ili će ugrabiti novu priliku da posluša svoje srce i nastavi život sa ljubavi svog života, saznat ćete u ovom filmu koji je snimljen po istoimenom romanu Jane Austen. 

Dark Shadows 

Ova mračna mistična komedija prati 200-godišnjeg vampira Barnabasa Collinsa koji se odluči vratiti u svoj raskošni dom nakon što je dugo vremena bio zatvoren u lijesu. No, u tom domu sada žive njegovi potomci, a Barnabas uoči da je ta cijela obitelj skroz disfunkcionalna i da će, ako nastave živjeti na taj način, ubrzo ostati bez svega.

Enola Holmes 

Ovaj avanturistički film prati mlađu sestru Sherlocka i Mycrofta Holmesa, Enolu koja otkriva da joj je majka nestala i baca se u potragu za njom.

Naravno, u toj potrazi otkriva i mnoge druge 'zavrzlame', ali i pokazuje da je i puno sposobnija od svoje popularne detektivske braće.

Tko se već sada baca na bingeanje? 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?